Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken op latere leeftijd

Pigmentvlekken op latere leeftijd

 

Pigmentvlekken kunnen zomaar uit het niets ontstaan. Eigenlijk is dat niet helemaal waar, er is namelijk wel vaak een reden voor. Echter is deze oorzaak nogal onduidelijk. De een kan het krijgen van de zon, de ander van een open plekje dat heelt en een donkere vlek achterlaat of door een andere oorzaak zoals bijvoorbeeld uitslag of iets soortgelijks. Op latere leeftijd is er vaak sprake van een ouderdomsvlek of ook wel levervlek genoemd. Dit is een pigmentvlek dat ontstaat door schade aan de huid. Deze schade is al op jonge leeftijd opgelopen en komt nu, op latere leeftijd, pas naar voren.

 

Pigmentvlekken behandelen

Een pigmentvlek is simpel gezegd een verkleurd vlekje dat donkerder is dan de rest van de huid. Om weer een egale teint te krijgen, is het raadzaam om eerst de huisarts te raadplegen. Laat altijd onderzoeken of het niks schadelijks is. Wanneer het onschuldig blijkt te zijn, dan kun je de pigmentvlek behandelen met een crème. Een crème die ik zelf meermaals gebruikt heb en waar ik tevens heel erg tevreden over ben is Skinlight. Dit is een zuinige crème dat de pigmentvlek heel goed behandeld.

Ik had last van 4 pigmentvlekken in gezicht. Daar stoorde ik mij al een paar jaar aan, en toen kwam ik dus op deze creme terecht. Eerder met andere cremes durfde ik het niet aan, maar hier had ik wel vertrouwen in. Mijn vertrouwen werd zeker niet geschaad want Skinlight werkt uitstekend. Bij mij is niets meer te zien, nu gebruik ik het alleen nog als onderhoudskuur en dat is het eigenlijk.

 

Indien je meer wilt weten over mijn verhaal of over Skinlight. Bezoek dan mijn site of zoek via google naar dit product. Veel succes!

 

http://skinlight.be