Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Caloriearme Proteïne Shakes

Zij die aan spieropbouw doen, weten dat caloriearme proteïne shakes maken dat ze hun doel sneller kunnen bereiken. De voornaamste voordelen van deze milkshakes zijn dat ze de suikerspiegel van het bloed in evenwicht houden. Ze zijn gemakkelijk te maken en ze vervangen enorm veel voedingsmiddelen. De proteïne shakes voorzien het lichaam van eiwitten om de cellen te herstellen en het beendergestel en de spieren op te bouwen. Caloriearme eitwit shakes verschaffen eveneens veel energie aan je lichaam.

 

Als je een proteïne shake neemt na de training, compenseren de voedingstoffen van de shake de aftakeling van de spieren. De andere voordelen zijn een toename van het lichaamsmetabolisme en een verhoogde verbranding van de calorieën. Als we een dieet volgen, denken we vooral aan een vermindering van calorieën. Zo kun je, zelfs als je maar een beetje gewicht wilt kwijt geraken, caloriearme proteïne shakes drinken. Een ander voordeel van deze shakes is dat ze gemakkelijk te vinden zijn. En ze bedwingen ook het hongergevoel.

Wei eiwit shakes behoren tot de meest begeerde caloriearme proteïne supplementen. In plaats van ze op de markt te kopen, kun je ook je eigen caloriearme proteïne shake maken. Je kunt gebruik maken van je eigen creativiteit om voor jezelf heerlijke proteïne shakes te maken.

Hieronder enkele recepten die je kunt uitproberen:

Als van sinaasappelsmaak houdt, probeer dan de sinaasappel vanille shake. Al wat je moet doen is 225 gr. sinaasappelsap, 1 theelepel vanille extract, 2 schepjes vanille proteïne poeder, 2 à 3 bevroren aardbeien, 4 à 5 ijsblokjes, een halve banaan en twee pakjes zoetstof te mixen.

Neem 1 schepje vanille PFC Bio- Wei proteïne poeder, 1 kop ijs, een halve banaan, 1 kop magere melk of water en blend het tot het glad is.

Om caloriearm bananenbrood wei proteïne shake te maken, blend 1 banaan, ¾ kop Kellogg’s Bran Flakes, 2 schepjes wei proteïne, ½ kop quaker havermoutmeel, 1 fles water. Voeg er witte of bruine suiker aan toe.

Wil je weten hoe je groter en gezonder kunt worden ? Bezoek dan onze website: leer hoe je de lekkerste proteïne shakes kunt maken en de beste eitwit shakes koopt.

http://247voedingssupplementen.nl/