Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Wat is intermittent fasting? Hoe kun je beginnen?

Wat is precies intermittent fasting en wat kun je ermee? Intermittent fasting is eigenlijk een methode om af te vallen. Je valt af door per dag je maaltijden op te delen in eetblokken: dit zijn de momenten waarop je tijd neemt voor jezelf om te eten. In de tussenliggende tijden eet je niets. Ook geen tussendoortjes? Nee, vooral geen tussendoortjes. Het is juist de truc dat je je lichaam de kans geeft vet te verbranden. Als je eet, zal je lichaam automatisch overschakelen op koolhydraten. Dat komt omdat vet eigenlijk de reserves van het lichaam zijn. Juist die reserves wil je wegwerken als je af wil vallen. De methode van Foodsisters geeft je lichaam de kans af te vallen. Wat is dus intermittent fasting? Het is vasten met pauzes. Je vast in etappes. Tijdens de rustperiodes behaal je de beste resultaten met vet verbranden.

Leuk en lekker met de weekmenu’s

Wat is intermittent fasting aan de hand van weekmenu’s? Dit is de bijzondere, succesvolle methode van Foodsisters – twee zussen uit West-Friesland die de krachten gebundeld hebben en jou helpen structureel af te vallen. De weekmenu’s zijn onderverdeeld in drie goede, stevige maaltijden per dag. Aan de hand van deze maaltijden krijg je alle stofjes binnen die het lichaam nodig heeft. Je hoeft nooit honger te lijden. De discipline zit hem in het feit dat je lekkere trek leert te weerstaan. De weekmenu’s zijn voor iedereen: ook voor mensen die niet aan de lijn zijn. Je kunt ze met het hele gezin, ook met kinderen, gebruiken.

Waarom het huidige eetpatroon niet werkt

Wat is de intermittent fasting methode van bovenstaande specialist? Het is lijnen 2.0. Als westerlingen eten we volgens patronen die helemaal niet zo goed zijn voor het lichaam. We snacken en snoepen veel te veel en eten voortdurend tussendoortjes. Geef je lichaam de kans vetten te verbranden. Dat is precies waar intermittent fasting om draait: simpel, maar heel efficiënt.

https://foodsisters.nl/