Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Heino – Raalte

In Overijssel kent men het gezegde: “je kunt beter van een stad eten dan van een dorp”. De in de stad geboren fotograaf Vincent Hartman heeft dit goed in de oren geknoopt. Hij verhuisde zijn fotostudio naar het dorp Heino, net buiten de stad Zwolle in het Sallandse platteland. Naast intensieve marktintroductie in het Sallandse richt hij zijn pijlen van de marketing communicatie vooral op de stad Zwolle en in mindere mate op het buurtdorp Raalte. Met name op het gebied van internetmarketing is hij actief en zijn websites hebben een goede positie met Zwolle gerelateerde zoektermen. Ook goede posities heeft zijn site STUDIOVHF landelijk, met niche termen op de deelgebieden van reclamefotografie, bedrijfsfotografie, product, interieur en redactioneel. Het gevaar ligt dan op de loer dat de vindbaarheid dicht bij huis een beetje ondersneeuwd.

(ook vormgever Maarten Metz schatte Heino niet voldoende om een blad over te maken en kwam dus met de titel HoezoHeino?)

Fotograaf Heino

En dus werd het tijd voor de fotograaf hier eens wat aan te doen. Op zijn oudste url vincenthartmanfotografie.nl heeft hij een heuse landing page aangemaakt genaamd ‘Fotograaf Fotostudio Heino’. Op deze pagina (zie link onderaan dit artikel) schrijft hij over zijn lokale activiteiten en over de sociale betrokkenheid die hij heeft bij evenementen en verenigingen. Uiteraard heeft hij gezorgd voor een goede inhoud met lange tekst, veel foto’s en zo hier ben daar wat zoekwoorden. De pagina is niet in het hoofdmenu gelinkt, maar wel via tekst gerelateerde links vanaf andere pagina’s van de site. Ook linkt zijn site fotograafraalte.nl naar deze pagina.

Fotograaf Heino schijft over de disciplines voor particuliere fotografie en over de zakelijke fotografie die hij verzorgt onder de handelsnaam STUDIOVHF. Een voorbeeld van reclamefotografie voor een klant uit Zwolle ziet u hier:

Fotograaf Raalte

Ook het buurtdorp Raalte is niet onbelangrijk voor de fotograaf en fotostudio uit Heino. De fotograaf is aangesloten bij Het Communicatiegilde. Het Communicatiegilde is een samenwerking tussen kleine onafhankelijke bedrijven op het gebied van de marketing communicatie. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, grafische vormgeving, webdesign, animaties, apps en bedrijfsfilms. De fotograaf werkt voor verschillende bedrijven en organisaties in Raalte zoals Salland Wonen, de Gemeente Raalte en de Zorggroep Raalte evenals diverse communicatiebureau’s niet aangesloten bij het gilde. Ook is hij bekend van de eerste 13 nummers van de glossy die niet glimt: De Roalter Wind. De url fotograafraalte.nl is dan ook al enige tijd in het bezit van de Heinose fotograaf en een jaar geleden is de oude site van Vincent Hartman omgebouwd naar deze url.

Fotograaf Vincent Hartman is een frisse wind in het Sallandse fotografie landschap en laat zien dat je ook in Salland terecht kan voor orgineel en hoogstaand beeld!

https://www.studiovhf.com/