Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Wat kan ik doen tegen donkere vlekken op mijn arm?

Donkere vlekken op armen en benen

Donkere vlekken op je arm of andere delen van het lichaam noemen we pigmentvlekken. Deze ontstaan om verschillende redenen en oorzaken. Vaak kun je er niet zo heel veel aan doen en merk je pas dat je er last van hebt, wanneer je ook daadwerkelijk het verschil opmerkt.

Tegenwoordig zijn er heel wat mogelijkheden om donkere vlekken aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een goede crème, laser of chemische peelings. De eerste optie is vaak al effectief genoeg en scheelt ook enorm is kosten in vergelijking met de andere twee methodes.

 

Donkere vlekken verminderen met een crème

Een goede crème dat speciaal ontwikkeld is om donkere vlekken lichter te maken is die van Skinlight. Het is de bedoeling dat je Skinlight twee maal daags op de probleem huid smeert gedurende minimaal 4 weken. Je ziet ongeveer resultaat na 2-4 weken gebruik. Daarna kun je doorgaan totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. Het is bewezen dat deze crème daadwerkelijk werkt en velen zijn er dan ook zeer tevreden over. Wel dien je er een beetje geduld voor te hebben omdat het resultaat dus niet direct zichtbaar is. Verder dien je de crème ook als onderhoudskuur te gebruiken naarmate je het gewenste resultaat bereikt hebt. Over het algemeen dit verder gewoon goed te doen.

 

Wil je nou meer te weten komen over Skinlight creme?

Bezoek dan eens hun webshop of facebookpagina.