Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Wat is MaleSize?

Wat is MaleSize?

Vergroot je jongeheer zonder operatie, simpel en snel met een lid vergrotende crème. MaleXL is een nieuw product dat voor 100% bestaat uit natuurlijke bestandsdelen. Dat betekent dat je geen allergische reacties kunt krijgen, snel resultaat zult merken, en dat je jongeheer een aantal centimeters zal groeien.

Tegenwoordig denken de meeste mannen dat de standaard lengte van je lid minimaal 20 centimeter moet zijn. Dit is natuurlijk absurd groot en helemaal niet de standaard. De gemiddelde man heeft namelijk een lengte van 14 centimeter. Wanneer jouw lid 12 centimeter is, dan wijk je niet extreem veel af van de norm. Wel is het begrijpelijk dat mannen met een lengte van 10 centimeter of kleiner last hebben van onzekerheid. Mannen weten over het algemeen ook dat vrouwen een voorkeur hebben voor mannen met een groot lid. Natuurlijk gaat liefde en houden van altijd voor, echter blijkt ook uit onderzoek dat vrouwen onbewust mannen met een grotere jongeheer aantrekkelijker vinden. Size does matter, gaat hier dan ook zeker op.

Hoe werkt MaleSize?

Wij raden altijd aan om de Malesize créme iedere dag op te smeren. Doe dit op een schone en droge huid. Voor extra resultaat is het verstandig om de crème middels de jelqing methode aan te brengen. Dit doe je als volgt: smeer de crème in met zacht knijpende bewegingen vanaf de basis richting de eikel. Doe dit voor minimaal 2 minuten gedurende 3 tot 4 weken.

Voor meer informatie over dit product, bezoek je: malesize.nl

http://www.malesize.nl