Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Stop veroudering van je lichaam Start met sporten

Stop veroudering van je lichaam Start met sporten

Heel cru gezegd worden mensen op dit moment pas exponentieel slimmer. Ruim 30 jaar geleden werd nog alles voor iedereen bepaald van hoger af. Zo wist niemand dat roken echt slecht was. Zo was het heel normaal dat vrouwen er vanaf hun dertigste fors tot vet uitzagen, gezien zij het rol model als huismoeder spelen ambieerde. Deze generatie is nu allemaal boven de 50 jaar en ouder. En kamt in grote mate toch wel met veel gezondheidsproblemen.

Ook al deze nieuwe informatie zet een groot deel van de 50plus bevolking er niet toe om het leven op een gezondere manier op te willen pakken. Toch is het echt kinderlijk eenvoudig. Wij hebben onderstaand een lijst met handige tips die je thuis direct kunt toepassen.

Ga gezonder leven en stop snelle veroudering:

Verdiep je eens iets beter in wat echt gezond is. De schrijf van het gezondheidsinstituut in Nederland slaat namelijk nergens op. Om u tijd te besparen hebben wij enkele aspecten belicht:

1. Eet niet meer elke dag vlees en vet.
2. Elke dag brood met boter erop? Wie heeft deze larikoek ooit verzonnen… Precies de fabrikanten van deze producten. Brood maakt dik en brood zorgt voor verstoppingen in de darmen!
3. Drink minimaal 2 liter water per dag, middels kleinere glaasjes.
4. Ga meer bewegen en zodra je de smaak te pakken krijgt sporten.
5. Ga er weer vaker op uit teveel 50plussers zitten onnodig teveel thuis.
6. Pak niet altijd de auto maar neem toch de fiets of ga lopend.

Wanneer je niet genoeg energie hebt om te sporten?

Als je wel redelijk kunt bewegen maar je te slap voelt om te sporten. Dan kan je via eiwitshakestore.nl sportvoeding kopen.

Wat doen eiwitshakes?

Ze geven je een hoop energie uit pure grondstoffen. Hiernaast stillen ze een hongergevoel, waardoor je minder ongezonde producten zult consumeren.

Kortom voor 50PLussers is een eiwitshake per dag echt een aanrader.

Aanrader om af te vallen: Scitec Nutrition Protein Delite 1KG

https://www.eiwitshakestore.nl/