Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Horeca vliegenvangers en lampen

Horeca vliegenvangers en lampen

In de horeca is het van essentieel belang om een hygiënische en comfortabele omgeving te bieden aan gasten. Vliegen kunnen echter een bron van overlast vormen en een negatieve invloed hebben op de eetervaring van klanten. Gelukkig bieden horeca vliegenvangers en lampen een effectieve oplossing om vliegen weg te houden en de hygiëne te waarborgen.

Waarom zijn vliegenvangers en lampen belangrijk in de horeca?

Vliegen kunnen ziektekiemen verspreiden en zich snel voortplanten in voedselrijke omgevingen. In de horeca, waar voedselbereiding en consumptie plaatsvinden, is het van cruciaal belang om vliegen weg te houden om besmetting te voorkomen en de gezondheid van gasten te beschermen. Daarnaast kunnen vliegen ook als storend worden ervaren door klanten, wat een negatieve invloed kan hebben op hun eetervaring en tevredenheid.

Werking van horeca vliegenvangers en lampen

Horeca vliegenvangers en lampen werken volgens verschillende principes om vliegen te vangen en te elimineren. Elektrische vliegenvangers gebruiken een krachtige UV-lamp om vliegen aan te trekken. Zodra de vliegen naar het licht worden gelokt, worden ze gevangen door een elektrisch geladen rooster dat ze snel doodt. De dode vliegen worden vervolgens opgevangen in een lade die gemakkelijk kan worden geleegd en gereinigd.

Plaatsing van vliegenvangers en lampen

De juiste plaatsing van horeca vliegenvangers en lampen is van groot belang om hun effectiviteit te maximaliseren. Ze moeten worden geplaatst op strategische locaties, zoals in de buurt van de keuken, bij ingangen en in de buurt van afvalcontainers. Deze plekken zijn vaak favoriete plekken voor vliegen. Door de vliegenvangers op deze locaties te plaatsen, wordt voorkomen dat vliegen de eet- en bereidingsgebieden binnendringen.

Voordelen van horeca vliegenvangers en lampen

Horeca vliegenvangers en lampen bieden tal van voordelen voor horecaondernemingen. Ze helpen om een hygiënische omgeving te handhaven, de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen en de tevredenheid van gasten te vergroten. Daarnaast zijn ze een kosteneffectieve oplossing op lange termijn, omdat ze de noodzaak van het gebruik van chemische insecticiden verminderen. Het regelmatig legen en reinigen van de opvanglade is meestal voldoende om de vliegenvangers in goede staat te houden.

Conclusie

Horeca vliegenvangers en lampen zijn een onmisbare aanvulling voor horecaondernemingen om vliegen weg te houden en een hygiënische omgeving te waarborgen. Door hun effectieve werking, strategische plaatsing en kostenefficiënte karakter, dragen ze bij aan een positieve eetervaring voor klanten en het behoud van een goede reputatie van de horecazaak.

https://antivliegenshop.nl/