Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Methodes om te stoppen met roken

 

Methodes om te stoppen met roken

Je hebt keuze uit een aantal methodes om te stoppen met roken. Zo kun je kiezen uit receptkuren, antirook pleisters, speciale methodes waarbij je gesteund wordt door een community en dan zijn er ook nog speciale methodes die enkele uitgangspunten hanteren waar je je dan aan dient te houden.

 

Stoppen met roken is namelijk vaak niet makkelijk, en de meeste mensen zoeken toch een hulpmiddel om door de eerste fases heen te komen. Het is zeker mogelijk om in één keer te stoppen. Echter werkt dat niet voor iedereen. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om de sigaretten uit huis te doen omdat een vriend of familielid vastgesteld is met longkanker door roken. Ook kun je tot dit besluit komen doordat je bijvoorbeeld zelf enkele ongemakken van roken ondervindt, denk hierbij aan teveel slijm, hoest dat alsmaar erger wordt en noem maar op.

 

Wat voor jou ook de reden is, stoppen met roken is altijd een goed besluit. Hieronder bespreken we twee manieren die men over het algemeen veel gebruikt, en die zeer effectief werken.

 

Stoppen met roken pillen: je kunt stoppen met roken pillen online kopen maar ook in de drogisterij. Deze pillen vallen niet onder de geneesmiddelen. Wanneer je opzoek bent naar een geneesmiddel, dan moet je langs de dokter, je geeft dan aan dat je graag hulp wilt krijgen bij het stoppen met roken. De dokter kan dan een geneesmiddel voorschrijven die jou daarbij kan helpen.

 

Wil je het liever zelf in de hand houden? Dan zijn de stoppen met roken pleisters misschien wel iets voor jou. Deze pleisters plak je op je arm en verschoon je om de 24 uur. De pleister geeft steeds kleine beetjes nicotine af, deze nicotine wordt door de pleister opgenomen door het lichaam. Je drang naar een sigaret vermindert aanzienlijk.

 

http://www.stoppenmetrokenpillen.nl