Pro Cardvlinders
Image default
Auto

Je Volkswagen Caddy leasen, kiezen voor comfort

Als autoliefhebber rijdt je graag rond in het nieuwste model met de nieuwste gadgets. Ga je graag op reis en neem je daarbij veel spullen mee? Dan is een nieuwe Volkswagen Caddy een ideale wagen om aan te schaffen. Een gloednieuw model kopen is echter behoorlijk aan de dure kant en ook de verzekering kan hoog uitvallen. Een Volkswagen Caddy leasen kan in dat geval een zeer geschikt alternatief zijn, zeker voor de liefhebber van nieuwste uitvoeringen. 

Diverse voordelen

Bij het leasen van een auto krijg je van de leasemaatschappij het nieuwste model geleverd, om de twee jaar krijg je de nieuwste uitvoering van het model waarvoor je het contract hebt getekend. Als je contract ten einde is, biedt de leasemaatschappij je soms de mogelijkheid om de wagen tegen betaling van de restwaarde over te nemen. Wie graag in een nieuw model rijdt, kan dus veel voordeel ondervinden aan een leaseauto. Los daarvan worden ook de verzekering, de wegenbelasting en de kosten aan groot onderhoud door de leasemaatschappij betaald en in het geval van pech krijg je een vervangende auto toegewezen. 

Goede afweging

Met een leasecontract rijd je dus in een nieuwe model, maar er zijn geen fiscale voordelen aan verbonden als het voertuig enkel voor privégebruik is bestemd. Voorts betaal je ook de brandstofkosten zelf en aangezien je volgens een leasecontract een verplicht aantal kilometers dient te rijden, kunnen de kosten aanzienlijk zijn. Sluit daarom alleen een leasecontract af als je voor de betreffende periode een duidelijke zekerheid hebt over het aantal kilometers dat je gaat rijden en welke kosten je aan het gebruik van je voertuig kunt veroorloven. Het verdient dus aanbeveling om een goede afweging te maken alvorens je definitief tot het ondertekenen van een leasecontract overgaat.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen