Pro Cardvlinders
Image default
Auto

Leasen kan in vele vormen; weet waar je aan begint

Zakelijk ingestelde snelheidsduivels die dagelijks tientallen of honderden kilometers op het asfalt rijden, kunnen het overwegen om een bedrijfsauto te leasen. Een bedrijfsauto leasen kan in vele vormen en varianten. Sla het internet na op de mogelijkheden en het assortiment aan lease auto’s die lease maatschappijen aanbieden aan derden. Bekijk ook de voorwaarden die verbonden zijn aan het afsluiten van een lease contract. Laat je hieromtrent desnoods door een lease maatschappij informeren. Als leaser heb je namelijk rechten maar ook plichten.

Als leaser van een auto heb je rechten maar ook plichten

Als je om de twee à drie jaar in een nieuwe auto wilt kunnen rijden, kun je overwegen om een lease deal te sluiten met een lease maatschappij. Je rechten liggen dan op het gebied van voordeel bij betaling van autoverzekeringen. Ook kun je het brandstofverbruik vergoed krijgen, als jou deze optie wat lijkt. Daarnaast betaal je met een lease auto minder aan wegenbelasting. Een cruciale voorwaarde voor het afsluiten van een lease deal is dat je maandelijks aan vaste lasten kunt voldoen. Vele lease maatschappijen vragen een overzicht van jouw inkomen alvorens met jou de deal te sluiten.

Sluit eenlease contract af voor langere termijn of flexibel

De meeste lease contracten binden jou voor langere termijn aan vaste maandelijkse kosten. In andere gevallen kun je een flexibel contract afsluiten, bijvoorbeeld een auto leasen voor een maand of een paar maanden. Bedenk, na zelf op het internet onderzoek te hebben gedaan, welk lease contract jij wenst en bij jouw budget past. Als je inkomen niet stabiel is, zul je daar jouw deal aan moeten aanpassen. Als je voor een maand buiten de grenzen op vakantie wilt, kan het zijn dat je het brandstof zelf moet betalen als je met de geleaste auto gaat wanneer je deze optie niet in jouw pakket hebt meegenomen noch aangevinkt.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/