Pro Cardvlinders
Image default
Auto

Bij Paruzzi vind je alles voor je VW

Kever onderdelen zijn er in overvloed bij Paruzzi. Ben jij de trotse eigenaar van een authentieke Beetle? Dan doe je vast niets liever dan eraan knutselen. Mocht je nog op zoek zijn naar bepaalde parts, dan is Paruzzi hét adres.

Sinds 1989

Paruzzi bestaat al sinds 1989 en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot de nummer 1 aanbieder van Volkswagen items. Je hebt de keuze uit meer dan 25 merken. Paruzzi is dan ook de officiële dealer van VW classic parts. In het assortiment tref je eindeloos veel items die bij dealers niet meer verkrijgbaar zijn. Ze komen uit de Classic magazijnen in Duitsland.

Je kunt op Paruzzi.com een eigen account aanmaken. Dat is super handig, want het biedt je de gelegenheid je bestelgeschiedenis te raadplegen wanneer je maar wilt. Online staat ook veel informatie die zeker van pas zal komen. Heb je behoefte aan een overzicht van alle onderdelen, maar dan niet online? Vraag de 450 pagina’s tellende catalogus aan, hij wordt direct opgestuurd. En voor de liefhebbers is er het Paruzzi Magazine, een online tijdschrift dat regelmatig verschijnt en boordevol leuke weetjes en feitjes staat.

Van motor tot achteras

VW Kever motor onderdelen nodig? Je vindt ze snel en gemakkelijk op paruzzi.com. Dit zijn de hoofdcategorieën om uit te kiezen:

1. Motor

2. Benzine, Uitlaat, Kachel

3. Transmissie

4. Vooras, Besturing

5. Achteras, Differentieel

6. Remmen, Velgen

7. Bumpers t/m 7.1974, Chassis, Hand & Voetbedieningen

8. Bumpers vanaf 8.1974, Carrosserie, Interieur

9. Elektriciteit

10. Diversen.

Speciale aandacht vragen we voor de zogenoemde tweedekans onderdelen. Een tweedekans onderdeel is door een klant teruggestuurd. Precies daarom kan het niet meer als nieuw worden verkocht. Ook al ziet het er als nieuw of bijna als nieuw uit. Los van ‘de looks’ is het onderdeel natuurlijk helemaal in orde en klaar voor gebruik. Bij ieder tweedekans onderdeel staat een beschrijving van het ‘mankement’. Je weet dus altijd precies wat je koopt

 

https://www.paruzzi.com/nl/