Pro Cardvlinders
Image default
Auto

Lease auto met een goedkoop contract

Als je een lease auto zo goedkoop mogelijk wilt leasen, dan is het belangrijk om eerst vast te stellen wat je nodig hebt. Op de eerste plaats moet er bepaald worden of je de lease auto wilt gebruiken voor overwegend privédoeleinden of voor overwegend zakelijke doeleinden. Zo kan je vaststellen of je moet kiezen voor private lease of voor een leasevorm voor ondernemingen. Vervolgens kun je vanuit deze keuze verder gaan kijken. Voor privégebruik is er uitsluitend private lease. Je kunt dan ook met deze leasevorm een auto leasen. Om zo goedkoop mogelijk uit te zijn vergelijk je de prijzen van verschillende lease auto’s en van verschillende leasemaatschappijen.

Een zakelijke lease auto leasen

Wanneer zakelijke lease een passende optie is, dan is het op de eerste plaats belangrijk om te bepalen wat voor auto je nodig hebt. Zoek je bijvoorbeeld naar een auto met laadruimte voor gereedschappen of zoek je juist een lease auto waarmee je in stijl naar je klanten toe kan rijden voor zakelijke meetings? Je kunt dan al heel wat lease auto’s afstrepen. Je kunt een keuze maken uit de overgebleven lease auto’s en bekijken welke leasevormen hierbij mogelijk zijn. Het is namelijk belangrijk om de leasevorm goed aan te passen op de behoeften.

Een goedkoop contract voor de lease auto afsluiten

Als je precies weet welke leasevorm en welke lease auto je wilt, dan kan je natuurlijk de maandtarieven van de verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergelijken. Vergeet hierbij niet ook te kijken naar de voorwaarden die door de betreffende maatschappijen worden gesteld. Zo kun je altijd een goedkoop contract voor de gewenste zakelijke lease auto afsluiten, of in elk geval zo voordelig mogelijk. Voor private lease geldt over het algemeen dat de maandprijs lager wordt naar mate de lease auto kleiner is.

http://www.leaseautocentrale.nl/