Pro Cardvlinders
Image default
Auto

Een auto leasen hoeft niet duur te zijn

Een auto leasen kan soms duur zijn, maar dat hoeft niet. Het is maar net waar je de auto least. Er zijn immers verschillende maatschappijen waar je kunt leasen en dus ook verschillende pakketten waar je gebruik van kunt maken. Ook kun je uiteraard verschillende soorten auto’s leasen. Een Renault Trafic leasen heeft natuurlijk andere voor- en nadelen dan wanneer je een Mercedes SLK least. Overigens kunnen beide auto’s relatief voordelig geleast worden. Of het echt goedkoop is hangt vooral af hoelang je least. Hoe langer je least des te goedkoper wordt het voor je. Je zult echter wel geruime tijd moeten leasen om echt voordeel uit de deal te halen.

Wanneer kun je het beste een auto leasen

Gezien je dus voor langere tijd moet leasen als je voordeel uit het lease contract wil halen is het belangrijk dat je een stabiele baan geniet. Dit is ook de reden dat lease auto’s vroeger vaak auto’s van de zaak waren. Er moet sprake zijn van een bepaalde stabiliteit, want je betaalt elke maand een vast bedrag. Je kunt dus niet in tijden dat het wat moeilijker is gewoon minder rijden, want je blijft dezelfde lasten houden. Dit maakt dat het ook handig is als je maandelijks zeker weet dat je ongeveer dezelfde kilometers maakt. Als dit zo is en je hebt stabiliteit dan is een lease auto zeker iets voor jou.

Elke 2 jaar een nieuwe auto

Hierboven werden de voorwaarden genoemd die maken dat een auto leasen een goed idee is. Maar natuurlijk heb je ook een inherent voordeel, namelijk het feit dat je elke 2 tot 3 jaar een nieuwe auto uit kunt zoeken. Dat maakt leasen natuurlijk de moeite waard, want wie wil er nu niet om de zoveel tijd een nieuwe auto?

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen