Pro Cardvlinders
Image default
Adverteren

Frisser en fruitig uitzien

Vrouwen vinden het zeer belangrijk om een fris en fruitig uit te zien. Dit geeft hun een zelfverzekerde gevoel en ze voelen zich hierdoor ook zelfverzekerder door. Wallen en hangende oogleden kunnen er voor zorgen dat men zich hierdoor onzeker voelt omdat men er moe uit ziet en dit krijgen ook vaak te horen.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt er overtollig huid en een teveel aan vet verwijderd boven de ogen. Dit zorgt ervoor dat de hangende loogleden niet meer zichtbaar zijn.  De behandeling van de bovenooglidcorrectie vindt plaats onder plaatselijke verdoving, je voelt er niet veel van. Na het verwijderen van het reepje huid worden de haarvaatjes dichtgeschroeid tegen het bloeden en de incisie wordt gehecht. Het is maar een kleine operatie en duurt meestal nog geen 45 minuten. Na de ingreep is het mogelijk om direct naar huis te gaan, maar je kan niet zelf reiden naar huis. Daarom is het belangrijk dat je vervoer naar huis hebt. Klinieken geven na de behandeling nog advies hoe je de komende dagen je ogen moet verzorgen zodat je zwellingen en bloeduitstortingen verminderd.  Na een week zijn de bloeduitstortingen normaal gesproken weggetrokken. Voor de pijn kun je eventueel een paracetamol innemen. Vele vrouwen voelen zich zelfverzekerder na een ooglidcorrectie, ze voelen zich jonger en zien er frisser uit.  Een bovenooglidcorrectie is een kleine ingreep maar heeft een groot resultaat!

Een van de klinieken waar een ooglidcorrectie plaats kan vinden is Faceland. Zij zorgen er voor dat er tijdens het eerste consult eerst naar de ogen gekeken wordt. Daarnaast wordt er besproken welke resultaat men kan verwachten en wordt er meer informatie over de risico’s en nazorg gegeven. De kliniek heeft al meerdere ooglidcorrecties uitgevoerd, voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt door de kliniek. Tevens vraagt de kliniek ook naar de ooglidcorrectie ervaringen van hun klanten en die hebben dit meestal zeer positief ervaren.

http://faceland.nl/