Pro Cardvlinders
Image default
Auto

Online bedrijfswagens leasen

Als ondernemer is het belangrijk mobiel te zijn. Je bent vaak veel onderweg en het hebben van een bedrijfswagen is dan ook essentieel. Bij de keuze voor een bedrijfswagen zijn er verschillende voor- en nadelen die zorgvuldig afgewogen moeten worden. Naast het kopen van een bedrijfswagen kun je deze ook leasen. Dit houdt in dat je de auto als het ware huurt voor een bepaalde tijd. Leasen heeft verschillende voordelen. Zo hoef je geen aanschafkosten te betalen, ben je erg flexibel en is er weinig geregel voor nodig. Het afsluiten van een leasecontract kost dan ook weinig tijd en kan gewoon online.

Het fiscale voordeel

Het leasen van een bedrijfswagen kan ook financieel grote voordelen hebben. Het is verstandig om dit goed te berekenen voor je de keuze maakt voor kopen of leasen en te bespreken. Het fiscale voordeel van het leasen van een bedrijfswagen verschilt per geval. Als de auto alleen zakelijk gebruikt wordt, behoort de auto tot de onderneming. De autokosten zijn dan aftrekbaar van de omzetbelasting, waardoor ze een stuk lager zullen zijn dan bij een auto die privé gebruikt wordt. Hier moet dus rekening mee gehouden worden bij het berekenen van de kosten van een bedrijfswagen. Om de kosten te berekenen is het verstandig advies te vragen aan een belastingconsulent of accountant.

Expert advies bij zakelijk leasen

Voor wie weinig kennis heeft over auto’s en graag gratis advies wil inwinnen, staan onze experts klaar. Zij hebben veel ervaring en kennis over auto’s en kunnen je helpen bij het vinden van een bedrijfswagen die perfect past bij het imago dat jij wilt uitstralen met jouw onderneming. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden wat betreft functies, zuinigheid of eigenschappen van de auto’s. Zo kies je de auto die het best past bij zowel jou als je onderneming. De verkeerde keuze maken is haast niet meer mogelijk.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/