Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Verschille gereedschappen voor de verschillende seizoenen.

Een veegmachine, strooimachine, grasmaaier, heggenschaar of een grondboor. Het zijn niet de gereedschappen die iedereen zomaar even in zijn of haar schuur heeft staan. Het zijn echter wel de gereedschappen die veel gebruikt worden door de grotere bedrijven. Denk maar aan de bedrijven die gespecialiseerd zijn in het hoveniers vak. De gereedschappen zijn daar ook wel nodig, omdat alles toch wel zo snel mogelijk af moet zijn. Een benzine heggenschaar zal dan ook wel meer gebruikt worden dan een gewone heggenschaar, want met een gewone heggenschaar gaat het allemaal een stuk langzamer dan met een benzine heggenschaar.

Grasmaaiers zijn er natuurlijk ook in verschillende soorten en maten. Waar men het vroeger moest doen met hand grasmaaiers waarmee je, na 25 minuten, helemaal uitgeput was. Kan het vandaag de dag gedaan worden met een benzine versie van de grasmaaier. Hier kun je vaak op zitten en kun je eenvoudig en snel je gras maaien. Hierbij gaat het vaak om de wat grotere grasvelden, want met een klein grasveldje is het niet zo heel handig om gebruik te maken van een veel te grote benzine grasmaaier. Een heggenschaar is hier ook een goed voorbeeld van. Als je een kleine heg hebt dan is het onnodig een goede benzine heggenschaar te kopen, maar als er veel tijd in gaat zitten dan is het wel een goede investering die je kunt maken. Zo heb je binnen de kortste keren weer een mooie kale heg.

Een andere optie is het laten komen van iemand die gespecialiseerd is in het vak. Hier betaal je meestal wel flink wat meer voor als je hem of haar regelmatig langs moet laten komen, maar als je zelf echt helemaal geen tijd hebt om je tuin bij te houden is het toch wel fijn als het gedaan wordt voor je.

http://www.fuxtec.nl