Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Slimme wifi led lamp en ledstrips

Slimme Wifi led lamp en ledstrips

Fleur en kleur uw leven op een simplistische manier met ledstrips

LED-technologie heeft zich in een verbazingwekkend snel tempo ontwikkeld. Heeft u zich ooit voorgesteld dat u uw huisverlichting op afstand kunt in- of uitschakelen, het licht kunt veranderen in miljoenen kleuren en helderheid en uw verlichting aan of uit kunt zetten? Bij een Wifi led lamp doet u dit via een app op uw smartphone of tablet. Vijf grote voordelen van Wifi led lampen voor zowel binnen als buiten:

  • Afstandsbediening U kunt de lichten bedienen, zelfs als u zich aan de andere kant van de wereld bevindt, zolang u een netwerkverbinding heeft. Dit zal eventuele klaroenblazers ontmoedigen om bij u thuis in te breken als u van plan bent uw huis voor langere tijd te verlaten.
  • Kleuraanpassing RGB verlichting kan worden geregeld door de combinatie van drie basiskleuren (rood, groen en blauw) aan te passen, waardoor een kleurselectie uit meer dan miljoenen kleuren mogelijk is. Zo geeft de oranje kleur een warm en ontspannend gevoel, koelwitte kleuren zorgen voor een verwelkomend gevoel en koud blauw dat de stemming, alertheid en productiviteit verhoogt.
  • Helderheid aanpassen Te fel licht kan uw ogen gemakkelijk vermoeien. Met een knop om de helderheid aan te passen, stel u de meest comfortabele lichtinstellingen voor uw ogen in.
  • Compatibel met stembesturing De meeste Wifi ledlampen zijn compatibel met spraakherkenningsapparatuur van Google of Amazon. Als u een woord activeert, bent u de meester om alle lichten in uw huis te bedienen.
  • Planning Plan de lichten AAN of UIT voor uw dagelijkse routine. U kunt bijvoorbeeld het schema voor ochtend AAN instellen voordat u wakker wordt of het schema voor late namiddag AAN voordat u thuiskomt. Maak uw leven veel gemakkelijker.

Op zoek naar Philips hue led strips?

Hebt u dezelfde functie nodig met een meer flexibele led-vorm: buigen, knippen en verlengen? Philips hue led strips kunnen aan uw behoeften voldoen. Deze ledstrips zijn te gebruiken als indirecte lichtbron die onder water, langs de bar, onder de kast geplaatst kan worden om een ​​goede sfeer te creëren.

123 ledstrips: Veelzijdige verlichting voor binnen en buiten

123ledstrips biedt wat u nodig hebt, van Wifi led lampen tot Philips hue ledstrips. Bezoek de website voor meer informatie over prijzen en andere gerelateerde productinformatie.

https://123ledstrips.nl/