Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Palletkussens en skai leer online bestellen

Schuimrubberspecialist Joan’s Comfortschuim heeft een webshop genaamd Schuimrubberbetaalbaar.nl. Het is de perfecte plek voor degenen die schuimrubber op maat gesneden willen bestellen. Naast schuimrubber als polyether, koudschuim en traagschuim levert de webshop ook aanverwante producten, zoals: palletkussens, skai leer (kunstleer), stoffeerartikelen en matrasverhogers.

Joan’s Comfortschuim heeft een zeer groot assortiment. Al hun producten zijn van de juiste kwaliteit en voor een lage prijs beschikbaar. Die goede prijs/kwaliteitverhouding hebben ze bereikt door zoveel mogelijk rechtstreeks in te kopen bij fabrikanten en een grote omloopsnelheid te realiseren.

Schuimrubberbetaalbaar.nl | Joan’s Comfortschuim

 • Laagste prijsgarantie;
 • Alles is op maat te produceren of snijden;
 • Eigen productieafdeling met groot geavanceerd machinepark;
 • Groot assortiment;
 • Zeer grote sortering direct uit voorraad leverbaar;
 • Klantvriendelijke service.

Naast een webshop heeft Joan’s Comfortschuim ook een showroom. Hun uitgebreide showroom in IJmuiden doet tevens dienst als stoffeeratelier. Hier snijden ze het schuimrubber in de gewenste maten dankzij hun geavanceerde machines. De showroom is zes dagen per week open: van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Polyether op maat

Waar wordt schuimrubber eigenlijk voor gebruikt? Het wordt voornamelijk toegepast bij campingbedden, matrassen, zitkussens en banken. De meeste mensen gebruiken schuimrubber in hun kussens en matrassen voor in de boot, tent, caravan, camper of het vakantiehuisje. Oftewel: mensen gebruiken schuimrubber in producten die voor comfort moeten zorgen.

Polyether is een schuimrubbersoort. Dit schuim is zeer flexibel en veerkrachtig. Als het schuim ingedrukt en weer losgelaten wordt, gaat het weer terug naar de oorspronkelijke vorm. Bij Joan’s Comfortschuim kunt u polyether schuim bestellen dat op maat is gesneden. Hierbij heeft u de keuze uit platen, blokken en kussens. Polyether op maat vindt u dus bij Schuimrubberbetaalbaar.nl.

Palletkussens

De palletkussens van Joan’s Comfortschuim zijn gemaakt van sterk materiaal. Dat moet ook wel, want de meeste loungekussens liggen altijd buiten op pallets, banken of stoelen. Bij Schuimrubberbetaalbaar.nl bestelt u palletkussens in uw gewenste afmetingen. Thuis kunt u de volledig gevulde tuinkussens nog aanpassen naar wens. Voelt het kussen te hard aan? Maak de speciale vulrits dan open en haal wat vulling eruit.

De stof waar de hoezen mee gemaakt worden, kent de volgende eigenschappen:

 • Waterafstotend;
 • Antibacterieel;
 • Wasbaar op 40 graden;
 • Zeer goed uv-stralingbestendig;
 • De ademende stof blijft (lang) vrij van geurtjes;
 • Meest gangbare maat voor pallets: maat 80x120x10cm.

Skai leer

Skai leer is een imitatieleer dat verrassend goed lijkt op echt leer. Het kunstleer is soepel, elastisch, duurzaam, niet ademend en makkelijk afneembaar. Skai leer is uitermate geschikt als meubelstof voor op meubilair, bijvoorbeeld bekleding van een barkruk of bank. Maar ook voor het produceren van schoenen, tassen of interieur van uw auto is dit imitatieleer te gebruiken. Joan’s Comfortschuim verkoopt skai leer in vele kleuren. Bekijk een keer het aanbod, u zult versteld staan hoe echt het kunstleer oogt.

Anti Reflux matrasverhogers

Een matrasverhoger zorgt ervoor dat uw matras bij het voeteneinde of hoofdeinde omhoog gaat. Ideaal als u last heeft van brandend maagzuur. Dit wordt ook wel Reflux genoemd. Daarom heeft de fabrikant ook gekozen voor de naam Anti Reflux matrasverhoger. De naam betekent ook dat het kussen steil oploopt. Zodoende kunt u uw hoofd of voeten hoger leggen en heeft u ’s nachts minder hinder van het brandend maagzuur.

De matrasverhogers van Joan’s Comfortschuim zijn geschikt voor zowel volwassen als kinderen. Een matrasverhoger wordt op maat voor u gemaakt. Daardoor zijn ze niet te retourneren.

Joan’s Comfortschuim mag zich met recht de schuimrubberspecialist noemen. Hun webshop is een voorbeeld voor de rest. Breng een bezoek aan de webshop en oordeel zelf!

https://www.schuimrubberbetaalbaar.nl/