Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

INCASSOBUREAU NO CURE NO PAY

Incassobureau No Cure No Pay

Als MKB ondernemer kun je in alle sectoren actief zijn.  In de bouwsector, de horeca, de financiële dienstverlening, enzovoort. Soms is het bedrijf dan opgericht door een familielid. Een familiebedrijf noem je een dergelijke onderneming dan .  Sommige van deze bedrijven bestaan al tientallen jaren. Door economische ontwikkelingen komen deze bedrijven daarna soms in de problemen. De laatste decennia hebben boeren bedrijven het bijvoorbeeld daarna erg lastig gehad. Europese wetten hebben er eigenlijk voor gezorgd dat veel boeren in Nederland daarna failliet zijn gegaan. Opvolgers hebben veel boeren daarna ook niet meer. Ook zijn er de laatste jaren veel MKB bedrijven in de problemen gekomen. De betalingstermijn van de bonnen wordt steeds maar langer opgerekt. Waardoor steeds daarop meer bedrijven hun kop niet meer boven water kunnen houden.  Een Incassobureau No Cure No Pay inschakelen kan hiervoor vervolgens de oplossing zijn.

Incassobureau No Cure No Pay op een rij;

Waarom de factuur niet betaald wordt, is daarop vaak gissen. Zo snel mogelijk moet je daar achter zien te komen. Eventueel kan de oorzaak daarop opgelost worden. Verdere actie is dan nodig als er geen oplossing bereikt kan worden. Doorgaans zal de MKB-er dan een incassokantoor wat speciaal toegespitst is op Incassobureau No Cure No Pay inschakelen.

Dit is belangrijk omdat;

  1. De ondernemer heeft zijn geld sneller op de bank. Krediet is daarna niet meer nodig of in ieder geval minder.
  2. Zijn debiteur kan daarop failliet gaan.  Als eerste worden daarna betaald deze die het hardst achter hun bon aan gaan.
  3. No Cure No Pay, is de standaard werkwijze van het incassokantoor.  Indien er niets binnengehaald wordt dan ben je hen vervolgens ook niets verschuldigd.
  4. Kleine bedragen zijn vervolgens doorgaans geen probleem. Meestal worden er vervolgens geen dossierkosten berekend.
  5. Een procedure bij de rechter is ook mogelijk als de debiteur  alsnog niet betaalt.  De factuur wordt daarna op die manier misschien alsnog betaald. Loonbeslag is vervolgens een zeer effectie middel.  Het griffierecht is de laatste jaren echter meer dan verdrievoudigd.
  6. Wanneer debiteur niet dan meer op het opgegeven adres woonachtig is. Een goed incassobureau voert direct een gedegen adresonderzoek uit. Een goed incassobureau berekent hiervoor vervolgens verder geen kosten.
  7. Debiteurenbeheer is een van de extra diensten waarvoor je bij Een incassospecialist terecht kan. Een laatste aanmaning naar de klant  laten versturen bijvoorbeeld.  De kosten variëren per incassobureau.

Via de website van een Incassobureau No Cure No Pay een openstaande factuur aanbieden

Wanneer de MKB’er zijn keus daarna heeft gemaakt. Dat hij een incasso daarop gaat inzetten. De bon moet daarop naar de gerechtsdeurwaarder gebracht worden. Je kan dit bij een goed incassobureau dan online regelen. Via de website voer je dan diverse informatie in. Diverse informatie moet men daarop hebben. Bij binnenkomst gaat het incassobureau er dan snel mee de slag. Er worden incassokosten op de hoofdsom gezet en deze moete de debiteur vervolgens betalen. Dat wordt daarop bepaald door wettelijke eisen. Wordt de bon door de klant  dan alsnog betaald. Met de ondernemer wordt zo snel mogelijk afgerekend. Maar wat als de schuldenaar  nou nog niet betaalt? Een gang naar de rechter is daarop een mogelijkheid. De kosten die hieruit vervolgens voortvloeien kunnen zeer hoog zijn. Je moet je daarna goed afvragen of de kosten opwegen tegen de baten.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html