Pro Cardvlinders
Image default
Woning en Tuin

Whiskey glazen als set cadeau geven.

In de Whiskey Glazen Shop kan je eenvoudig een complete set samenstellen om cadeau te geven. Je hoeft de set alleen nog even uit te zoeken. Je kan kiezen voor een paar losse whiskey glazen of er meteen een whiskey karaf bijbestellen. Afhankelijk van je budget kan je eenvoudig het ultieme cadeau maken. Op basis van jouw budget kies je voor verschillende producten uit ons assortiment. Wij geven alvast een paar leuke combinatie tips voor je weg. Helaas kan je alleen de whisky niet bij ons bestellen. Gelukkig kan je die wel al snel halen bij een lokale slijterij.

Whiskey glazen met een paar whisky stenen als uniek cadeau.

Op zoek naar een leuk presentje om te geven voor een verjaardag of tijdens de feestdagen? Combineer de whiskey glazen uit ons assortiment met een paar whisky stenen. Whisky stenen zijn met recht uniek te noemen je komt ze lang niet overal tegen, maar wel in onze shop en dat ook nog eens voor de allerlaagste prijs!

Whiskey glazen in combinatie met een karaf.

Een whiskey karaf is natuurlijk het ultieme cadeau. Natuurlijk moet het wel binnen het budget passen. De whiskey karaf is gemaakt van puur kristalglas en heb je dus niet voor een tientje in huis. Het massieve glas voelt gewoon zwaar aan en ligt heerlijk in de hand. Mocht je toch nog budget hebben naast de whiskey glazen met karaf, dan kan je ze combineren met een paar whisky stenen. Je maakt zo echt een geslaagde indruk als je deze set inpakt en compleet levert met een karaf.

http://www.whiskeyglazenshop.nl