Pro Cardvlinders
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Sinds ik vorig jaar genoeg studiepunten haalde om over te gaan naar het derde jaar, ben ik ook gelijk op zoek gegaan naar een stageplek. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een bedrijf dat een speciaal iPhone 6 hoesje produceert.

Multifunctioneel iphone 6 hoesje

Ik hoor u al denken, wat is nou weer een speciaal iPhone 6 hoesje. Een hoesje is toch gewoon een hoesje, puur voor het beschermen van de smartphone. Natuurlijk is dat inderdaad het geval, maar toch zijn de hoesjes die bij ons geproduceerd net weer wat anders. De focus van het bedrijf ligt namelijk op het produceren van een multifunctioneel hoesje. Niet alleen zijn de hoesje gericht op de bescherming van de smartphone, daarnaast dient het ook als portemonnee.

Handig

Inderdaad, een iPhone 6 hoesje dat ook als portemonnee fungeert. Ook al zeg ik het zelf, als niet onafhankelijk stagiair bij het bedrijf. Een hoesje dat zowel voor de bescherming dient en als portemonnee fungeert is echt enorm handig. Hierdoor is het namelijk niet meer nodig om zowel een portemonnee als een mobiel mee te slepen, alleen een mobiel is genoeg. Persoonlijk vind ik het altijd maar vervelend om meerdere dingen mee te slepen. Daarnaast zitten nu ook alle belangrijke spullen bij elkaar, dat maakt het ook makkelijk om snel bij je belangrijke spullen te komen.

Speciaal

Ik ben echter niet de enige die het een handig iPhone 6 hoesje vind. Sinds introductie van de iPhone 6 is de verkoop enorm gestegen, er zijn meer dan 50.000 hoesjes verkocht binnen een half jaar. Het hoesje verkoopt dus enorm goed en blijkbaar is de behoefte  aan een multifunctioneel hoesje veelvuldig aanwezig. Het gebruikersgemak van het hoesje is nou eenmaal enorm hoog en ik ben niet de enige die dat vind. Ik denk toch wel dat de verkoopcijfers bewijzen dat het een speciaal hoesje is. Ik ben er zelf in ieder geval van overtuigd.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes