Pro Cardvlinders
Image default
Woning en Tuin

Vinyl visgraat vloer

Een visgraat vloer is zowel traditioneel als tijdloos tegelijk, en dit is de beste manier om het te definiëren. Als je een onderscheidende, opvallende toevoeging aan je huis wilt, is een vinyl visgraatvloer een goede keuze. Het is het toppunt van parketvakmanschap. Het is mogelijk om de unieke sfeer van oude huizen en kastelen na te bootsen door een vinyl visgraatvloer bij je huis te leggen. Het is een klassiek vloerdesign met een eigentijdse twist die met de dag populairder wordt. Hierdoor heeft het een speciale plaats in de harten van veel mensen verworven. Om de vinylplaten op hun plaats te krijgen, wordt op de visgraatvloeren altijd lijm gebruikt.

 

Kristalheldere kleur en design

Veel visgraatplanken en tegels zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. De vloeren kunnen vlijmscherpe detaillering hebben en lijken hyperrealistisch van uiterlijk. Sommige mensen waarderen grootschalige items. Het is mogelijk dat u een van hen bent. Als dat zo is, dan zou je wat planken en tegels moeten vinden die beschikbaar zijn in grotere versies die speciaal zijn gemaakt voor personen die de dingen liever op een grotere schaal zien. Bovendien kan het ontwerp op het vinyl duidelijker en gedetailleerder worden bekeken in vergelijking met kleine vloeren, wat uw ogen nog meer zal strelen. Overweeg om het te kopen, omdat het veranderen van de vloertegels in de toekomst vervelend kan zijn.

 

Uniciteit is belangrijk

Originele parketplanken zijn nooit precies hetzelfde. Voor sommige tegelmakers worden realistische vloeren met weinig tot geen duplicatie gecreëerd met niet minder dan 90 verschillende planken per patroon. Op de markt vind je vinylvloeren die geïnspireerd zijn op de natuur. Ze moeten zowel uiterlijk als gevoel echt lijken en aanvoelen. Ze verbeteren ook het realisme van het eindproduct door de textuur van de toplaag te vergroten. Ze brengen de kleinste elementen van elk houtontwerp tot leven door middel van een uniek “reliëfproces”, dat hun eigendom is. Door het reliëfoppervlak zie en voel je de diepte van de houtnerven en noesten gedetailleerder.