Pro Cardvlinders
Image default
Woning en Tuin

Echte design in Nederland overtreft het modieuze Italië

De nieuwe collectie van deze online winkel overtreft echt alles! Normaal loopt Italië voorop met haar modieuze producten, zowel in kleding, auto’s als in keukens en interieur, maar de collectie van HK living overtreft deze keer alles. Het jaar 2021 is voor deze online shop een jaar waarin zij in de kijkers lopen met de nieuwe collectie. De producten zijn bijzonder uitgesproken en enorm gedetailleerd. Zelf zeggen ze voorbij de botanische look te gaan om de setting nog meer verfijnd en volwassen te maken, dit kunnen wij alleen maar beamen!

 

Welke producten maken deze setting zo uniek? Company and Living weet hoe ze moeten stijlen en zijn voorlopers met betrekking tot de nieuwe mode betreft interieur. Zo hebben ze veel woonaccessoires gekozen met natuurkleuren om een warme en uitnodigende look te creëren. Ondanks dat er veel natuurkleuren worden gebruikt, blijft de look extravagant. Dit komt door de variatie van verschillende stijlen die de winkel aanbiedt, zodat je een unieke uitstraling in je eigen huis kunt creëren.  

 

Hoe kan ik mijn huis nu het beste inrichten? Niet iedereen is een geboren designer en daarom zijn er gelukkig hulpmiddelen! Wanneer je geen geboren designer bent en het moeilijk vindt producten te combineren, is de eerste tip om bij dezelfde winkel je interieur aan te schaffen. Wanneer de producten van de winkel je bevallen weet je al dat je smaak past bij trend die de winkel volgt. Om te beginnen kun je een aantal producten kiezen die je graag aan je interieur zou willen toevoegen. Zo heb je al een bepaalde ‘stijl’ waar je aan vast kunt houden. Vervolgens kun je ideeën vinden op verschillende sites zoals Pinterest. Je kunt dan je hele huis stijlen zonder dat je daar een designer voor hoeft te zijn!

 

Spullen voor het hele huis en gezin Bij interieur denkt men al snel alleen aan bankstellen, stoelen en tafels maar dan heb je natuurlijk maar een bepaalde kamer ingericht. Bij deze online winkel kun je werkelijk bijna alles kopen. Naast bankstellen, tafels en stoelen hebben ze ook producten voor de keuken (kookmaterialen en zelfs chocolaatjes),  lampen, textiel zoals vloer- en tafelkleden, dekens, kussens en badmatten, producten voor in de tuin, van loungesets tot bloempotten en alles even stijlvol! Natuurlijk mogen we de kinderkamers niet vergeten, deze kamers kunnen even stijlvol worden ingericht als de rest van het huis.