Pro Cardvlinders
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Haarlem

Recent kwam ik op het internet de advertentie ‘Houten vloeren Haarlem klik hier’ tegen. Sinds kort ben ik naar Haarlem verhuisd. En de vloer die daar momenteel in huis ligt, vind ik heel erg lelijk geworden. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe houten vloer. En dan het liefst van een vloerenwinkel uit Haarlem. Ik zat er laatst op te zoeken op het internet. Daarom denk ik dat ik dus die advertentie tegen kwam daarna.

Houten vloeren Haarlem

Allereerst ben ik op houten vloeren Haarlem gaan Googelen. Al gauw kwam ik vele verschillende vloerwinkels tegen. Echter kwam er toen iets tussendoor, waardoor ik daar niet verder naar heb gezocht. Totdat ik dus recent weer een advertentie van een van die vloerenwinkels tegenkwam. En die advertentie, genaamd ‘Houten vloeren Haarlem klik hier’, was van Bax Houthandel. Ik klikte erop en ging direct naar de website van Bax. Daar zag ik vele verschillende soorten houten vloeren. En ik zag dat zij een vestiging hebben, vlak bij Haarlem. Daar ben ik dan ook zo snel mogelijk naartoe gegaan.

Naar Bax Houthandel

En dat moment was al een paar werkdagen later. Ik ben naar de vestiging van Bax Houthandel gegaan, vlakbij Haarlem dus, en zag daar in de showroom vele verschillende houtsoorten gepresenteerd staan! Deze zagen er erg mooi uit en ik werd direct opgevangen door een medewerker van Bax. Hij vroeg mij wat voor een soort vloer ik zoek. Ik gaf aan dat ik op de website hele mooi beuken houten vloeren had gezien. Hij knikte instemmend en nam mij mee naar het gedeelte met de beuken vloeren, die daar gepresenteerd stonden. Daar zag ik vele verschillende kleuren.

Uiteindelijk heb ik een, naar mijn mening, hele mooie beuken donkere kastanje vloer gekocht. Deze zijn zij momenteel op maat aan het produceren, in verband met de afmetingen. En volgende week komen ze de vloer in mijn huis in Haarlem leggen!