Pro Cardvlinders
Image default
Dienstverlening

Poster maken online

Recent ging ik bij Jilster een poster maken online. Ik ben al gestart met het maken van mijn eigen tijdschrift bij Jilster. Echter zou ik daar graag een hele mooie voorkant / cover voor willen hebben. En die ga ik creëren door gebruik te maken van de software van Jilster bij het poster maken online. Eerst vroeg ik mij af of dat dit wel kon. Maar nadat ik contact met dat bedrijf had opgenomen, bleek dit inderdaad te kunnen! In dit blogje leg ik graag uit hoe ik mijn poster online heb gemaakt en het eindresultaat daarvan.

Software poster maken online

Voor het poster maken online heeft Jilster speciale software. Allereerst kon ik met het account dat ik al had aangemaakt bij Jilster, voor het maken van het magazine, direct inloggen. Vervolgens moest ik het tijdschrift openen en kon ik gelijk aan de slag met het ontwerpen van de voorkant. Ik kon erg gemakkelijk foto’s uploaden en die zodanig plaatsen op welke plek ik dan ook wou. Ook het toevoegen van teksten was erg gemakkelijk.


Na een tijdje ontworpen te hebben, heb ik het gewenste formaat besteld. Ik heb gekozen voor A1. Dit vind ik gemakkelijker dan dat ik zelf een drukker moet vinden. Nu laat ik het door een partner van Jilster doen; net zo gemakkelijk!

De cover van het tijdschrift

Na een paar werkdagen kreeg ik het tijdschrift binnen. Het was fantastisch gelukt! Ik heb het gemaakt voor mijn ouders omdat zij binnenkort 50 jaar getrouwd zijn. Maar ook de voorkant zag er hartstikke mooi uit. En ook de drukkerij heeft heel erg mooi werk afgeleverd.

 

Daarom kan ik iedereen die een poster online wilt maken, Jilster aanbevelen! En ook voor het maken van tijdschriften zijn zij erg goed. De software waarin je het moet ontwerpen is simpel in gebruik. En het product is snel geleverd.