Pro Cardvlinders
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van je huis verkopen en terughuren

Wellicht hebt u er recent wel iets over gehoord: uw huis verkopen en terughuren. Dat klinkt heel erg voordelig natuurlijk. Maar is dat het ook wel? Of zitten er addertjes onder het gras? Wij zijn het gaan uitzoeken door zelf ons eigen huis te gaan verkopen. En zodoende op zoek te gaan naar een bedrijf die ons daar perfect bij konden helpen. Wij zijn daar op het internet naar gaan zoeken. En toen kwamen we Thuisborg tegen.

Wat is het eigenlijk?

Je huis verkopen en terughuren houdt simpelweg in dat je een heel groot bedrag van wat eigenlijk in je woning zit, uitbetaalt krijgt. Zodoende dat je dus meer vermogen hebt om uit te geven. En tevens blijf je in je eigen huis wonen. Want je huurt het direct weer terug. Echter kan dat niet voor de rest van je leven. Vaak zie je bijvoorbeeld een jaar of 10 voorbij komen. Dat zijn dan natuurlijk de twee grootste voordelen. Ook dat je zodoende, aangezien het dus voornamelijk ouderen zijn, geen last van een verhuizing hebt. Want op latere leeftijd kan dat natuurlijk erg vervelend zijn. Daarnaast kun je ook lekker in dezelfde buurt blijven wonen als waar je eerder altijd woonde. Allemaal voordelen dus! Alleen kan de maximale periode van dat je daar blijft wonen, natuurlijk ook als nadeel uitkomen. Maar dat hangt een beetje af van wat de toekomstplannen zijn etc. Wanneer je bijvoorbeeld met verzorging in een tehuis woont. Of dat dat nog heel erg lang gaat duren.

Laten regelen bij Thuisborg

Wij adviseren om zoiets allemaal te laten regelen bij Thuisborg. Zoals gezegd vonden wij hen op het internet. En zij hebben perfect gecommuniceerd tussen de investeerder en ons. Zodanig dat alles nu mooi en goed geregeld is. En dat wij, wat het belangrijkste voor ons is, nu het geld hebben wat in ons huis zat.