Pro Cardvlinders
Image default
Vervoer en transport

Scooter leasen bij Polderscooter

Als jij een scooter wilt leasen, dan kan ik Polderscooter van harte aanbevelen! Daar heb ik namelijk heel goede ervaringen mee. Voor een lage maandelijkse prijs heb ik een prachtige scooter gekregen. Ik leg graag uit hoe dit allemaal in zijn werk ging en hoe ik überhaupt bij Polderscooter terecht ben gekomen.

Leasebedrijf zoeken

In mijn zoektocht naar een leasebedrijf met scooters kwam ik al heel snel op de website van Polderscooter terecht. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken. En kreeg daar direct bedrijven weergegeven die in de buurt gevestigd zitten van waar ik woon. Aangezien dat ook op Flevoland is, net als Polderscooter, kwam ik hen dus al gauw tegen. Op de website las ik dat ik de scooter in bepaalde periodes af moet betalen. En dat er met Polderscooter zelf een afspraak wordt gemaakt met hoe hoog het maandelijkse bedrag zal zijn. Natuurlijk is kopen idealer dan leasen. Maar ik kan simpelweg het bedrag wat ik voor het kopen van een scooter moet neerleggen, niet betalen. Vandaar dat ik voor deze handige oplossing heb gekozen!

Het grote voordeel van Polderscooter leek het assortiment te zijn. Die was namelijk heel erg breed! Ik las dat ik uit alle scootermodellen mocht kiezen die op de website stonden. Iedere scooter was dus te leasen! Zodoende dat ik een aantal heel sportief uitziende scooters zag staan, waar ik wel interesse in had.

Scooter gekozen

Vervolgens had ik een scooter uitgekozen. En zijn wij het gaan hebben over het maandbedrag wat ik moet betalen. Hier kan scooter lease al vanaf €8,-. Maar op deze scooter lag het minimum op €16,-. Zodoende dat wij een 36 maanden termijn hebben afgesproken. En een maandbedrag van €20,-.

Al snel werd de scooter afgeleverd. En ik ben er echt heel erg blij mee! Hij ziet er namelijk prachtig uit. En dat voor zo’n lage maandelijkse prijs.