Pro Cardvlinders
Image default
Webdesign

Wat kost een website tegenwoordig?

Van de week vroeg ik me af wat kost een website tegenwoordig. Voor mijn bedrijf wil ik een website laten maken om goed vindbaar te zijn in Google. Maar ik heb geen idee hoe een website eruit komt te zien en wat moet ik daarvoor betalen. Ik wil een mooie website die antwoorden geeft op de vragen van mijn doelgroep en hun tot actie brengt om ons te contacten. Daarom is het belangrijk om een goede website te laten bouwen door ervaren designers. Maar als eerst ging ik op internet zoeken wat een website kost om een schatting te maken, wat ik moet betalen.

Zoeken op internet

Daarom ging ik zoeken op internet naar wat kost een website. Er kwamen veel verschillenden websites en blog die daar een antwoord op gaven. Tussen de resultaten vond ik SiteToGo.nl. Dit is een webdesign bureau met veel jaren ervaring bij het bouwen van een websites en webshops. Het bedrijf SiteToGo had ook een pagina geschreven over wat een website kost om te bouwen en om te beheren als die af is. Daar heb ik verschillende informatie over een maatwerk website, webshop of een website met templates. Het bedrijf maakt een website voor de vaste prijs van 450, – euro. Daarbij krijgt de klant een website met de gekozen template en vervolgens aangepast met de huisstijl, foto’s en kleuren van het bedrijf zelf.

Als de website klaar is komen ook kosten bij voor de hosting en de e-mail.

Wat kost een website voor mijn bedrijf

Na het lezen over wat kost een website voor mijn bedrijf heb ik besloten om SiteToGo.nl te contacten. Ze hebben mij overtuigd dat zij het beste en misschien een van de goedkoopste bedrijven is die responsieve websites bouwt.

Ga nu naar sitetogo.nl en vind alle informatie voor je nieuwe website!