Pro Cardvlinders
Image default
Dienstverlening

De hovenier uit Breda weet alles over tuinieren

Bij Groenservice de Moeren vindt u een team van professionele hoveniers uit Breda. Deze vakmannen hebben ervaring met alle aspecten van tuinaanleg, -planning en onderhoud. Zij weten uiteraard hoe een boom verzorgd hoort te worden, waar bloemen en planten het beste groeien en welke soort gras het beste werkt in uw specifieke situatie. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij alle andere klussen die in de ruimte rond uw huis of bedrijf gewenst zijn – zoals het bestraten van een terras of het plaatsen van houtwerk.

Professionele ervaring zorgt voor het beste resultaat

Een tuin kan veel verschillende gevoelens in mensen teweeg brengen. De professionele hovenier uit Breda houdt daar rekening mee wanneer de tuinaanleg gepland wordt. Als klanten, zakenpartners, familie, vrienden of nieuwe werknemers bij u op bezoek komen, dan is de tuin één van de eerste dingen die ze zien. Een moderne bedrijfstuin kan orde en rust communiceren, waardoor mensen automatisch meer vertrouwen in u zullen hebben. Een privétuin kan een aangenaam gevoel geven waardoor bezoekers meer op hun gemak zijn. Dat kan door speelse vormen te gebruiken en een beschut terras te creëren of een plek waar kinderen kunnen spelen.

Een heel pakket aan mogelijkheden

U kunt een hovenier inschakelen om u te helpen bij het aanleggen van uw zelfontworpen tuin en deze vervolgens zelf onderhouden. Het kan echter ook zijn dat u helemaal geen tijd of interesse heeft in bezigheden omtrent uw tuin. In dat geval zal het hoveniersbedrijf ervoor zorgen dat uw tuin wordt aangelegd als uw visitekaartje en door goed onderhoud continue in een optimale staat verkeert.

Uw belangen staan centraal

Bij hoveniersbedrijf Groenservice de Moeren staan de belangen van de klanten uit Breda en omgeving centraal. De tuinaanleg wordt altijd gebaseerd op uw imago, wensen en budget. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de hoeveelheid toekomstige onderhoudswerkzaamheden die voor elke situatie reëel zijn. Deze flexibele houding en enorme werkervaring zorgen voor het beste resultaat.