Pro Cardvlinders
Image default
Dienstverlening

De intercom bij uw pand in Den Haag of omstreken laten vervangen

U maakt gebruik van een intercom binnen uw appartementencomplex of bijvoorbeeld uw kantoorpand in regio Den Haag. In het beste geval laat u het systeem goed onderhouden door een ervaren onderneming, zoals door Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam. Goed onderhoud verlengt de levensduur, maar maakt de levensduur uiteraard niet oneindig. Wanneer is het nu tijd om de intercom te laten vervangen?

Situaties waarin de intercom moet worden vervangen

In meerdere situaties is het belangrijk óf wenselijk om de intercom bij uw pand in regio Den Haag te laten vervangen. Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook bij een ervaren bedrijf in de regio terecht. Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam is actief in Den Haag en kan een intercom realiseren, vervangen en onderhouden. Daarnaast is er een storingsdienst aanwezig. Hieronder vindt u enkele situaties waarin het goed is om de intercom te laten vervangen.

  1. Ernstige schade

Wanneer er sprake is van ernstige schade, dan is het in de meeste gevallen verstandig om de intercom direct te laten vervangen. U kunt hierbij denken aan brandschade of bijvoorbeeld schade door vandalisme. Door het systeem te vervangen kunt u weer vertrouwen op de juiste werking.

  1. Onoplosbare storing

Bij goed onderhoud komen storingen aan de intercom aanzienlijk minder voor. Helaas wordt onderhoud vaak vergeten. Het kan zijn dat er een flinke storing ontstaat die eenvoudigweg niet meer voordelig op te lossen is. Het kan dan aantrekkelijker zijn om de intercom te laten vervangen.

  1. Het systeem voldoet niet meer

Vanzelfsprekend kan het ook zijn dat de bestaande intercom simpelweg niet meer voldoet aan de wensen en eisen van nu. Wellicht wilt u een video-optie en is deze nog niet aanwezig binnen de huidige installatie. Dan is vervanging natuurlijk een uitstekende oplossing.

Neem contact op met de specialist op dit gebied

Twijfelt u of het nodig is om uw intercom in Den Haag of omstreken te laten vervangen? Neem dan contact op met Fontein Elektrotechniek voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

https://www.fonteinelektrotechniek.nl/