Pro Cardvlinders
Image default
Dienstverlening

Een uniek huwelijkscadeau maak je met Jilster!

Ken je een aanstaand bruidspaar en ben je op zoek naar een uniek huwelijkscadeau? Dan ben je bij Jilster aan het goede adres! Wil je de bruid en bruidegom écht verrassen en hen een onvergetelijk cadeau geven, iets wat ze jaren later nog steeds af en toe uit de kast zullen willen pakken? Bij Jilster maak je heel gemakkelijk een eigen bruidsglossy: een persoonlijke documentatie van en voor deze bijzondere dag!

Weg met het peper en zoutstel: geef een origineel huwelijkscadeau!

Het welbekende envelopje met geld of het peper- en zoutstel als cadeau voor een bruidspaar zijn passé. Met een glossy van Jilster geef je een uniek en persoonlijk cadeau, wat door bruid en bruidegom zeker gewaardeerd zal worden.

Een glossy, of tijdschrift, gevuld met mooie herinneringen en foto’s is een cadeau wat ook vele jaren na de bruiloft nog regelmatig tevoorschijn zal worden gehaald. Natuurlijk is het ook leuk om een persoonlijke glossy te schenken bij bijvoorbeeld een 25-jarig jubileum: het zal de geliefden vele momenten doen herleven en even terugbrengen in de tijd, ook naar die ene bijzondere dag.

Aan de slag!

Via de website Jilster.nl stel je heel eenvoudig je glossy samen. Je kunt dit alleen doen, maar uiteraard ook als vriendengroep van het bruidspaar. Je maakt een account bij ons aan en vervolgens zet je stapsgewijs de glossy in elkaar. Je vindt op onze website ook voorbeelden en een duidelijke handleiding voor als je er niet helemaal uitkomt.

De cover van je glossy is natuurlijk de blikvanger. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze te sieren met een mooie foto van het bruidspaar: dit zal hen gelijk uitnodigen om verder te bladeren. Verder kun je de glossy vullen met raadsels, anekdotes over het bruidspaar, foto’s of persoonlijke berichten van jullie die gericht zijn aan de bruid en bruidegom. Iedere pagina wordt uniek, en iedere pagina zal persoonlijk zijn.

Wanneer je helemaal tevreden bent met het uiteindelijke tijdschrift kun je deze online delen of als gedrukte papieren versie bij ons bestellen. Je betaalt bij Jilster pas als je een daadwerkelijke papieren versie van je glossy bestelt.