Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Bezoek deze groepsaccommodatie in Didam met uw collega’s

De specialisten van De Westernboerderij verwelkomen u en uw collega’s graag bij hun groepsaccommodatie in Didam. U geniet hier optimaal van een actief bedrijfsuitje vol actie, wat vervolgens weer goed is voor de teambuilding. U gaat bijvoorbeeld de strijd met elkaar aan tijdens een spannende race in een quad, of u ontdekt wie de beste scherpschutter is tijdens handboogschieten. Naast deze leuke activiteiten, zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan golfen op de countrygolfbaan van deze specialisten, spijkerslaan of hoefijzerwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is dan ook zeker dat u en uw collega’s genieten van een actief bedrijfsuitje bij deze groepsaccommodatie in Didam. Bent u geïnteresseerd in een activiteit bij deze specialisten? Neem dan contact met hun op om de mogelijkheden te bespreken. Zij vertellen u graag meer.

Kom overnachten in een sfeervolle tipi

Indien u een heel weekend wilt organiseren als een actief bedrijfsuitje, kunt u ook overnachten bij deze groepsaccommodatie in Didam. U en uw collega’s slapen dan in een tipi. Iedere tipi biedt ruimte aan tien mensen en er zijn meerdere tipi’s beschikbaar. Komt u met een grote groep, waardoor al de tipi’s van deze specialisten niet genoeg ruimte bieden? Dan bent u alsnog van harte welkom, dankzij nauwe contacten met een lokaal hotel, kunnen de specialisten van De Westernboerderij altijd een slaapplek regelen. U kunt dan ook altijd terecht bij deze groepsaccommodatie in Didam. Deze tipi’s zijn overigens van alle gemakken voorzien, er staan bijvoorbeeld bedden, een koelkast en een verwarming. U en uw collega’s hoeven dus enkel een kussen en slaapzak mee te nemen wanneer u deze sfeervolle plek bezoekt voor een actief bedrijfsuitje.

Ontvang meer informatie

Wilt u graag meer informatie over deze groepsaccommodatie in Didam, alvorens u een actief bedrijfsuitje organiseert? Bespreek dan gerust de mogelijkheden door contact op te nemen met de ervaren medewerkers van deze accommodatie.

Gerelateerde artikelen

Zwemmen tegen spierpijn

De pet als accessoire

Buiten spelen goed voor je ogen