Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Bezoek deze groepsaccommodatie in Didam met uw collega’s

De specialisten van De Westernboerderij verwelkomen u en uw collega’s graag bij hun groepsaccommodatie in Didam. U geniet hier optimaal van een actief bedrijfsuitje vol actie, wat vervolgens weer goed is voor de teambuilding. U gaat bijvoorbeeld de strijd met elkaar aan tijdens een spannende race in een quad, of u ontdekt wie de beste scherpschutter is tijdens handboogschieten. Naast deze leuke activiteiten, zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan golfen op de countrygolfbaan van deze specialisten, spijkerslaan of hoefijzerwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is dan ook zeker dat u en uw collega’s genieten van een actief bedrijfsuitje bij deze groepsaccommodatie in Didam. Bent u geïnteresseerd in een activiteit bij deze specialisten? Neem dan contact met hun op om de mogelijkheden te bespreken. Zij vertellen u graag meer.

Kom overnachten in een sfeervolle tipi

Indien u een heel weekend wilt organiseren als een actief bedrijfsuitje, kunt u ook overnachten bij deze groepsaccommodatie in Didam. U en uw collega’s slapen dan in een tipi. Iedere tipi biedt ruimte aan tien mensen en er zijn meerdere tipi’s beschikbaar. Komt u met een grote groep, waardoor al de tipi’s van deze specialisten niet genoeg ruimte bieden? Dan bent u alsnog van harte welkom, dankzij nauwe contacten met een lokaal hotel, kunnen de specialisten van De Westernboerderij altijd een slaapplek regelen. U kunt dan ook altijd terecht bij deze groepsaccommodatie in Didam. Deze tipi’s zijn overigens van alle gemakken voorzien, er staan bijvoorbeeld bedden, een koelkast en een verwarming. U en uw collega’s hoeven dus enkel een kussen en slaapzak mee te nemen wanneer u deze sfeervolle plek bezoekt voor een actief bedrijfsuitje.

Ontvang meer informatie

Wilt u graag meer informatie over deze groepsaccommodatie in Didam, alvorens u een actief bedrijfsuitje organiseert? Bespreek dan gerust de mogelijkheden door contact op te nemen met de ervaren medewerkers van deze accommodatie.