Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Wat kost een entresolvloer?

Heeft u wel eens gehoord van een entresolvloer? Dat is een vloer die u tussen verschillende huidige verdiepingen van het magazijn of de opslag kunt plaatsen. Deze vloer wordt ook wel mezzanine, tussenvloer of verdiepingsvloer genoemd. Veel bedrijven laten deze vloeren plaatsen, zodat ze niet hoeven te verhuizen of verbouwen.

Maar wat kosten een entresolvloer dan? En met hoeveel jaar of zelfs maanden zijn de kosten van een entresolvloer weer terugverdiend? Heel veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor zo’n tussenverdieping, dus ik ben heel erg benieuwd naar de prijs. In dit blogartikel leest u meer over de prijs.

Wat kost een entresolvloer?

Allereerst beginnen we met uitleggen wat een entresolvloer nou precies is. Dat is een vloer waarmee u de opslagcapaciteit van uw opslag of magazijn kunt vergroten. Door te investeren in zo’n vloer, kunt u de hele ruimte van het magazijn gebruiken. Zowel in de hoogte, als in de breedte en de lengte. Daardoor maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u heeft. Wist u dat u de ruimte in uw magazijn in sommige gevallen zelfs kunt verdubbelen? Ideaal!

Afhankelijk van meerdere factoren

Het is – zoals u waarschijnlijk al verwacht had – heel erg lastig om een vanafprijs te noemen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren! Zo bestaan de kosten van deze vloer uit de materialen waar de constructie van is gemaakt. Maar ook uit andere kosten zoals kosten voor een eventuele montage en kosten voor eventuele bijpassende accessoires die u wenst.

Bij deze eventuele accessoires die we net noemden kunt u denken aan een trap, een hek, de leuningconstructie of een eventuele palletopzetplaats.

Per klant verschillend

De kosten zijn dus per klant verschillend. De ene klant gaat voor de goedkoopste variant, terwijl, een andere klant juist een mega grote overspanning wil. Daardoor is geen enkele entresolvloer even duur. Klanten van bedrijven zoals Noordrek kunnen het zo duur maken als ze zelf willen. Wel kunnen we zeggen dat de meeste prijzen beginnen rond de 50 en 90 euro per vierkante meter. Hoe duur u het vervolgens maakt is helemaal aan u!

Terugverdientijd

Mensen kiezen voor een entresolvloer omdat het de voordeligere optie is. Verhuizen en extra opslag huren is immers een stuk duurder! Maar hoe zit dat dan met de terugverdientijd? We kunnen u niet verzekeren dat dit exact klopt, maar gemiddeld is de terugverdientijd van een entresolvloer korter dan 2 jaar.

Dat is snel verdiend! Verhuizen of het extra huren van extra opslag voor uw producten en materialen kost namelijk al gauw meer dan 40 a 60 euro per vierkante meter. Dat is natuurlijk zonde geld!

Scherpe offerte aanvragen?

Nu u weet wat de kosten en terugverdientijd zijn, bent u misschien benieuwd naar wat de kosten in uw situatie bedragen. Bij Noordrek kunt u zelf uw entresolvloer samenstellen middels de configurator. Zo kunt u heel gemakkelijk en in maar 6 stappen de vloer samenstellen. Vervolgens kun u ook een offerte aanvragen. Dat is gratis en vrijblijvend en verplicht u nergens toe! Waar wacht u nog op? Neem een kijkje in het aanbod van Noordrek en ervaar het zelf.

https://www.noordrek.nl/