Pro Cardvlinders
Image default
Adverteren

Snapbacks

Een snapback is een cap met een verstelbare band aan de achterzijde, bang te zijn dat de snapback te groot of te klein is, is nergens voor nodig vanwege de verstelbare band aan de achterkant. De snapbacks waren in de jaren 80/90 ook al erg populair toen ze werden gedragen door Amerikaanse rappers, eind 2000 had de snapback ook al een comeback en nu zijn ze er weer. Er zijn erg veel verschillende merken die snapbacks aanbieden en ze worden dan ook in allerlei kleuren en met verschillende patronen aangeboden. Hierdoor zit er dan ook voor iedereen wel een leuke snapback bij.

Er zijn drie verschillende vormen van de snapback zelf, dit zijn: de Velcroback, de Strapback en Five Panel. De Velcroback is te vergelijken met de klassieke snapback. Het enige verschil is dat deze cap met klittenband versteld kan worden. Ook de Strapback is haast identiek aan de Snapback, het enige verschil hierbij is dat deze cap met een soort riemband aan de achterkant versteld kan worden. Een Five Panel kan aan de achterkant van de pet een riem hebben, klittenband of een gesp. De petten bestaan normaal uit 6 aan elkaar genaaide stukken, maar deze cap heeft maar vijf van deze stukken. Hierdoor krijgt de pet meer een vierkante vorm en veel mensen vinden het vergelijkbaar met een cap van een vrachtwagenchauffeur.

Een Snapback kopen is geen probleem in Nederland. De talloze sites die Snapbacks aanbieden, de prijs verschilt wel per merk. Wil jij een Snapback van een erg bekend merk dan zal de prijs hoger zijn, dan wanneer je een Snapback neemt van een minder bekend merk. Patronen en kleuren zijn er genoeg bij ieder merk en heb je geen tijd om naar de winkel te gaan dan kan je ze gewoon op het internet bestellen, daar heb je namelijk vaak ook nog eens een ruimer aanbod dan in de winkels.

http://www.snapbacks.nl/