Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Presentatiekoffer op maat

Wij verkopen make-up producten van hoogstaande kwaliteit. Wij hebben een hele hoop vertegenwoordigers in dienst die de hele dag onderweg zijn om anderen te overtuigen van de kwaliteit van onze producten. U raadt het al: hierbij is de eerste indruk van een onwijs groot belang.

Om deze reden gingen we op zoek naar een presentatiekoffer op maat die onze producten veilig van A naar B vervoert en tegelijkertijd een goede eerste indruk geeft van ons product. Tijdens deze zoektocht kwamen we uit bij Insolpa. Dit bedrijf vervaardigt transportverpakkingen.

Professionele uitstraling

De juiste koffer zorgt voor een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat u voor de dag komt. Daarnaast hebben de vertegenwoordiger van ons make-up merk alles bij zich wat ze maar nodig hebben voor het achterlaten van een goede indruk bij de beoogde klant. We hebben gekozen voor een koffer met ons logo er op, zodat we de herkenbaarheid van ons bedrijf en onze producten vergroten.

Koffer op maat in verschillende materialen

Bij Insolpa konden we een presentatiekoffer op maat bestellen in verschillende materialen. Zo konden we kiezen voor een aluminium koffer, een kunststof koffer of een trolley koffer. We hebben uiteindelijk gekozen voor een aluminium koffer, omdat deze een hele stijlvolle uitstraling hebben. Bovendien zorgen deze koffers op maat van aluminium er ook nog eens voor dat we de prachtige make-up producten geheel veilig kunnen vervoeren naar de (potentiële) klant.

Inclusief koffer interieur

Niet alleen de buitenkant van de koffer, maar ook de binnenkant speelt natuurlijk een rol. Gelukkig konden we bij Insolpa ook het gewenste koffer interieur bepalen. Wij hebben gekozen voor een schuiminterieur, omdat onze producten daar echt als gegoten in passen. We konden kiezen uit 2 verschillende soorten schuim: polyetheen en polyurethaan.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor polyetheen foam én voor vakverdelers. Dankzij de vakverdelers kunnen we de make-up producten gemakkelijk van elkaar onderscheiden.

Tevreden vertegenwoordigers

We kunnen niks anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn met de presentatiekoffers die de medewerkers van Insolpa voor ons op maat hebben gemaakt. De vertegenwoordigers die voor ons de weg op gaan vertellen iedere keer weer dat ze zo blij zijn met de koffers. Naar hun mening kunnen ze nu echt presenteren als een expert.

En de verkoop van onze kwalitatief hoogstaande make-up producten? Die gaat echt als een tierelier. Ontzettend dankbaar zijn we voor wat Insolpa voor ons betekend heeft. Op zoek naar een presentatiekoffer op maat? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Insolpa.

https://insolpa.com/