Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Tennisrackets en tennissnaren van KCTennis

KCTennis is de onbetwiste onlinespecialist op gebied van tennisschoenen, tennisrackets en accessoires. De online shop geeft naast de artikelen ook veel informatie over de meest gestelde vragen die u kunt hebben.

Tennisrackets zijn over het algemeen geen sportartikelen waar je veel onderhoud aan moet plegen. Toch moeten eens in de zoveel tijd de snaren worden vervangen. Het kiezen van de juiste snaar is belangrijk, want de snaren van tennisrackets hebben een grote invloed op hoe het instrument aanvoelt en speelt.

Snaren van tennisrackets kun je indelen in twee groepen: darmsnaren en synthetische snaren. De darmsnaren zijn het meest comfortabel en geschikt voor de meer gevorderde wedstrijdspeler.

De synthetische snaren komen in verschillende varianten: Nylon, Polyester, Multifilament en titanium. De nylonsnaren zijn een betaalbaar alternatief voor de clubspeler en de recreant. De polyester snaren zijn erg sterk en hebben daardoor een lange levensduur. Multifilament geeft groot comfort voor vrijwel iedere speler. De titanium snaren komen overeen met nylon en multifilament, maar zijn veel beter bestand tegen slijtage en UV-straling.

De snaren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Over het algemeen geven dunnere snaren meer balgevoel. Dikkere snaren (meer dan 1,40 mm) geven beperkte prestatie, maar zijn zeer duurzaam. Dit is ideaal voor de spelers de erg veel snaren verbruiken.

De online winkel van KCTennis.nl heeft een breed assortiment op gebied van tennis en alles dat daarmee te maken heeft. Zo zijn er veel verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen zoals: kleding, tennisschoenen, tennisballen, grips en nog veel meer.

Voor vrijwel alle tennisartikelen en accessoires kunt u terecht bij KCTennis. Zelfs voor een mooie tennistas. Er zijn tennistassen verkrijgbaar die u als schoudertas draagt en tegenwoordig zijn er ook tennistassen als rugzak te dragen, zodat u maximaal comfort beleeft. Daarbij kunt u kiezen voor een tennistas met veel of juist met weinig losse vakken. Kijk voor alle informatie omtrent tennis op KCTennis.nl