Pro Cardvlinders
Image default
Telefonie

Emailadressen en telefoonnummers: daarvoor moet je bij Klantenservicetelefoon zijn

Via Klantenservicetelefoon kom je binnen no time in contact met de Telfort helpdesk. Schroom dus niet om 1840 te bellen als je iets wilt weten over de volgende zaken: het aanpassen van bundels, wijzigen van gegevens, bekijken van facturen, activeren van je simkaart en opwaarderen. KPN is eigenaar van Telfort. Er wordt dan ook gebruikgemaakt van het KPN-netwerk. Aan de leiding staat Geertje Spanjaard.

Tijdens de oprichting van Telfort, in 1996, had nog maar 10% van de Nederlanders een internetaansluiting. Tegenwoordig ligt dat percentage rond de 98%. Ons land is daarmee echt koploper in Europa waar het gemiddelde uitkomt op 87%. Aan het einde van de vorige eeuw waren het in principe alleen maar zakenmensen die een mobiele telefoon gebruikten. En dan met name voor zakelijke telefoontjes. Ook op dat gebied is er veel veranderd. Zeker 93% van de Nederlandse bevolking heeft er nu de beschikking over. Telfort is de afgelopen decennia helemaal met alle trends meegegroeid. Het is een volwaardige dienstverlener geworden op het gebied van mobiel en vast bellen, internet en interactieve televisie.

Dit zijn zomaar enkele redenen om Otto te bellen:

-je wilt weten waarom je bestelling nog niet is gearriveerd;

-je twijfelt over de maat van een jeans en kunt wel wat advies gebruiken;

-je wilt weten of Otto verzendkosten in rekening brengt en zo ja om wat voor bedrag het gaat;

-je wilt Otto bedanken voor de snelle levering en het mooie product dat je zojuist hebt ontvangen.

 

Otto is naast Wehkamp en Zalando een populaire webshop om kleding te bestellen. Het assortiment bestaat onder meer uit pantalons, hoodies, T-shirts, overhemden, colberts en blouses. Ook voor onderkleding, sportoutfits en allerhande accessoires kun je er terecht. Wat het laatste betreft zijn met name sieraden, petten, riemen en zonnebrillen gewild. Het is niet bij iedereen bekend dat deze online winkel ook meubelen, tuingereedschap en huishoudelijke apparatuur verkoopt. Reden om weer eens op Otto. nl te kijken, toch?

https://www.klantenservicetelefoon.nl

Gerelateerde artikelen

iPhone 6 hoesje