Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Een spandoek bestellen online op onze webshop

Een goede vorm van reclame is door spandoek te bestellen. Een spandoek is een leuke en aparte manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Het is een vorm van reclame die goed zichtbaar is. Een grote spandoek bestellen is helemaal niet moeilijk of duur. Ze zijn vaak weerbestendig en gemaakt van kwalitatief materiaal. Hierdoor kun je ze binnen en buiten hangen. Bij de spandoek bestellen kun je ook een tekst, afbeelding of logo op laten drukken. Op zoek naar een goede partij voor het spandoek bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben groot scala aan mogelijkheden voor reclame en denken graag met jou mee hoe je een spandoek kan bedrukken.

Groot scala aan mogelijkheden

Bij ons kun je terecht voor een groot scala aan diverse spandoeken. Wij kunnen elk formaat en elke vorm van full colour spandoek drukken. Zo zijn er grote doeken die langs de weg kunnen worden gezet tot  een spandoek die kunnen worden opgehangen aan een muur van een bedrijfspand. Van hoogwaardige materialen zoals karton of plastic tot pvc doek. Er is van alles mogelijk bij het spandoek bestellen. Wil je een spandoek bestellen dan hebben wij eerst een ontwerp nodig. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar ook wij kunnen een ontwerp voor je laten maken. Wij kunnen heel het proces voor spandoek, van ontwerp tot en met ophangen voor jou uit handen nemen. 

Nog andere mogelijkheden voor reclame

 Naast spandoek bestellen hebben wij nog meer mogelijkheden van bedrukking van promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan de belettering van auto’s, gevelreclame, bedrukken van textiel, spandoeken en allerlei ander printwerk. Wij kunnen dus het gehele assortiment van drukwerk en reclamewerk voor jouw verzorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor spandoek bestellen of ander drukwerk? Nee dan contact met ons op en wij kijken wat we voor jou kunnen doen.