Pro Cardvlinders
Image default
Adverteren

Hebben we nog genoeg contact met onze familie en vrienden?

De smartphone heeft voor veel verandering in het leven gezorgd. We kunnen alles op ieder moment opzoeken en alles wordt steeds gemakkelijker. Je belt naar je vrienden, familie of als eigenaar van een bedrijf veel naar je klanten. We zitten dan ook vaak vast aan onze telefoon, niet alleen door het bellen, maar ook door alle social media. Als bedrijf kan u er natuurlijk voor kiezen om een telefoondienst in te schakelen, waardoor u niet altijd uw klanten hoeft aan te nemen als u het even druk heeft. Hierdoor heeft u dan meer tijd om het contact met uw vrienden en familie te onderhouden.

Maar hebben wij nog wel genoeg contact met onze vrienden en familie, of is dat voornamelijk alleen maar via de smartphone? Uit onderzoek is gebleken dat mensen onder de dertig gemiddeld vijf keer per maand hun vrienden bezoeken en dit vinden we nog niet genoeg. Toch geven veel Nederlanders wel aan dat ze vinden dat ze te veel op Facebook kijken en hiermee bedoelen ze vijf keer per dag. Het is niet zo dat we daadwerkelijk ook iets plaatsen, vaak kijken we alleen en sluiten dan de app weer af.

Als het om familie gaat bellen we onze ouders bijna elke week. Moeders worden door hun kinderen vaak één keer per week gebeld en soms zelfs twee keer. Vaders hebben hierbij minder geluk, zij worden ongeveer vijf keer per maand gebeld door hun kinderen, terwijl dit bij moeders gemiddeld zeven keer is. kinderen bellen hun ouders het vaakst als ze tussen de 41 en 55 jaar zijn.

We kunnen wel concluderen dat we nog voornamelijk contact houden via de smartphone, ook nog wel door elkaar te zien, maar dit valt soms erg tegen. Vooral als het erg druk is, lukt dit vaak niet af. Als eigenaar van een bedrijf is het handig om dan eens te kijken op bizziphone.com.

https://www.bizziphone.com/