Pro Cardvlinders
Image default
Adverteren

Prachtige plekken op aarde

Zonder dat we het vaak weten zijn er prachtige plekken op aarde die zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken. In dit artikel zullen een paar van deze plekken genoemd worden die zich bevinden in Europa. Heeft u dus nog geen vakantiebestemming? Kijk dan eens op vakantievergelijker en ga anders eens langs bij de landen waar deze prachtige plekken zich bevinden.

Als allereerst een meer in Afrika genaamd: Lake Retba Senegal. Het Retba meer in Senegal wordt ook wel eens het roze meer genoemd, de roze kleur ontstaat door de Dunaliella salina algen die rode pigment produceren dat het zonlicht weer gebruikt voor meer energie en zo het water roze kleurt. Deze kleur zal je voornamelijk zien in het droge seizoen en naast de roze kleur is het water ook nog eens heel erg zout, waardoor je erin kunt drijven. Als tweede bevinden zich in Italië kleine huisjes en het lijken op poppenhuisjes. Dit zijn het niet, ze bestaan echt, worden bewoond en heten: Trulli. Deze huisjes kenmerken zich door de kegelvormige daken en magische symbolen. Je vindt deze huisjes voornamelijk in de wijken Aia Piccola en in Riona Monti in Alberobello. Ten slotte een prachtig natuurzwembad: Ocean To Sua op het eiland Upolu wat hoort bij Samoa. Met een ladder klim je ongeveer 30 meter naar beneden, zodat je vervolgens in een prachtig bad stapt waar je kunt genieten van de prachtige omgeving. Je kunt hier heerlijk rond dobberen, maar je kunt hier ook een aantal baantjes trekken door de enorme grot.

Dit zijn nog maar drie prachtige plekken in Europa, er zijn er namelijk nog veel meer die je zeker eens gezien moet hebben. Daarnaast is er in die landen natuurlijk nog veel meer te ontdekken en u zit dus niet vast aan één bezienswaardigheid. Bent u van plan een vakantie te boeken? Kijk dan zeker even op vakantie vergelijker.

http://vakantie-vergelijker.nl/