Pro Cardvlinders
Image default
Eten en drinken

Snel nuchter worden na alcohol

Wil jij na een paar drankjes snel weer nuchter worden? Dan zijn daar een aantal slimme methodes voor. Er zijn tal van redenen op te noemen waarom je je snel weer helder wilt voelen. Je moet bijvoorbeeld nog werken maar wil wel tijdens de zakenlunch wel wijn drinken, of je wilt een de volgende morgen een kater voorkomen en om die reden snel weer nuchter zijn. Wat de reden ook is, de volgende methodes werken voor iedereen.

 

Snel nuchter worden na alcohol consumptie

  • Wachten: na ieder drankje (hierbij maakt het niet uit wat je drinkt), is de alcohol binnen 2 uur weer uit je bloed. Je kunt je roes dus ook uit zitten wachten. Niet een hele efficiëntie en snelle methode, maar deze wilde ik toch even benoemen.

  • Gebruik Premulon de ontnuchteringspil: een ontnuchteringspil zorgt ervoor dat je twee tot drie keer sneller nuchter wordt dan normaal. Dus wanneer je twee glazen alcohol drinkt, dan ben je in plaats van de normaal gesproken vier uur, nu al in 1-2 uur nuchter.

  • Drink een glas water of frisdrank na iedere glas alcohol: wanneer je ervoor zorgt dat je vochtbalans in evenwicht blijft, dan voel je je veel minder snel dronken dan wanneer je dat niet doet. Ook vermindert dit de kans op een kater achteraf aanzienlijk.

 

Waar koop ik Premulon?

Premulon is een vrij nieuw medicijn dan binnenkort in Nederland verkrijgbaar is. De ontnuchteringskuur schijnt sneller en beter te werken dan andere vergelijkbare pillen. De formule is wel in Nederland ontwikkeld en voldoet dan ook aan alle standaardeisen. Je kunt de pillen binnenkort bestellen via de webshop van Premulon.

 

http://www.premulon.nl/