Pro Cardvlinders
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een transcraniële doppler schaft u voor de afdeling Vaatdiagnostiek bij dit bedrijf aan

Sinds 1986 is Neuro Medical uit Westervoort uw vertrouwde partner voor verscheidene apparatuur voor afdelingen Neurofysiologie en Vaatdiagnostiek. Dit gespecialiseerde bedrijf staat bekend om betrouwbare systemen en uitstekende services. U bestelt bij dit bedrijf onder meer een transcraniële doppler aan. Dat is een modulair systeem dat optimaal kan worden aangepast aan plaatselijke behoeften en wensen, zodat u onderzoek kunt doen naar de bloedvaten van uw patiënt. Tot de services van deze firma behoren onder andere het geven van instructies over de apparatuur die ze verkopen. Zo weet iedereen op uw afdeling meteen hoe zij het apparaat kunnen besturen. Ontdek de mogelijkheden die de transcraniële doppler te bieden heeft voor uw afdeling.

De voordelen van de transcraniële doppler

Werkt u op de afdeling Vaatdiagnostiek in Westervoort of ergens anders in Nederland? Dan zijn sommige systemen echt onmisbaar in uw ziekenhuis. Er gaan veel praktische functies gepaard met de transcraniële doppler. Zo is een greep van die functies:

  • U bedient dit apparaat met via een handig touchscreen
  • De DICOM-functionaliteit
  • De batterij- en netstroomvoorziening
  • De reviewfunctie tijdens de registratie van gegevens

Weet u niet precies wat deze functies inhouden? Download dan eenvoudig de brochure van dit apparaat op de website van Neuro Medical of schakel de experts van dit bedrijf in voor een uitleg over de verschillende soorten apparatuur. De medewerkers beantwoorden graag uw vragen en geven ook advies, zodat u de juiste systemen aanschaft voor de afdeling Vaatdiagnostiek of een van de andere afdelingen in uw ziekenhuis.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere systemen die dit bedrijf uit Westervoort aanbiedt? Neem dan contact op met dit bedrijf en geef aan wat uw wensen zijn. Uiteraard kunt u ook de medewerkers benaderen als u vragen heeft over de apparatuur of meer wilt weten over de mogelijkheden van de systemen.