Pro Cardvlinders
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een CAR-verzekering is onmisbaar voor het zzp in de bouw

Bent u werkzaam in de bouw als zelfstandige zonder personeel? Dan is het verstandig om een CAR-verzekering voor het zzp af te sluiten. Met deze verzekering dekt u zich tegen allerlei risico’s in waar u mee te maken kunt krijgen tijdens uw werkzaamheden, maar ook na het uitvoeren van een project. De verzekering dekt bijvoorbeeld schade die in de twaalf maanden na oplevering ontstaat, maar is er ook voor ongemotoriseerd hulpmateriaal en bestaande eigendommen van uw opdrachtgever. U kunt er dus uiteenlopende zaken mee indekken, zonder dat u voor elk aspect een aparte verzekering moet afsluiten. Dat is natuurlijk wel zo praktisch. Vaak haalt u er zelfs financieel voordeel uit, omdat een combipakket voordeliger is dan losse verzekeringen.

Ook andere verzekeringen zijn van belang voor uw bedrijf

Naast een CAR-verzekering voor het zzp kan het ook verstandig zijn om andere verzekeringen met elkaar te vergelijken en af te sluiten, zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zo weet u zeker dat u goed ingedekt bent en niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan door schade. Zeker voor het zzp is dit belangrijk, omdat kleine ondernemers meestal minder budget hebben om dit soort onvoorziene kosten op te vangen. Echter is het ook voor grote bedrijven van belang om goed verzekerd te zijn. Uiteraard wilt u hierbij niet alleen een goede dekking, maar ook een scherpe premie. Daarom is het verstandig om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken tot u de beroepsaansprakelijkheidsverzekering of andere verzekering vindt met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Informeer naar de verzekeringen die het best bij uw situatie passen

Heeft u interesse in een CAR-verzekering voor het zzp of wilt u verschillende verzekeringen vergelijken om de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vinden? In beide gevallen schakelt u het best een expert in. VEZA Verzekeringen is een verzekeringsspecialist die u uitstekend over deze en andere onderwerpen kan adviseren. Neem contact op met de vriendelijke medewerkers en ontdek de beste opties voor uw bedrijf.