Pro Cardvlinders
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfspand voor uw onderneming in de omgeving van Zevenaar

Heeft u een klein of middelgroot bedrijf in de omgeving van Zevenaar en bent u op zoek naar een bedrijfspand? Dan is het huren van een kantoorruimte bij OC de Pelikaan een echte aanrader. Bij dit ondernemerscentrum bent u van alle gemakken voorzien en profiteert u van vele voordelen. U huurt voor een vast bedrag per maand een kantoorruimte van 18m2 tot uiterlijk 60m2, inclusief service- en energiekosten. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken als uw bedrijf flink aan het groeien is, aangezien het door de korte huurovereenkomsten en ruime keuze aan kantoren eenvoudig is om van ruimte te wisselen.

Uitstekende ligging en faciliteiten

Als u een bedrijfspand bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar wilt huren, dan profiteert u van een gunstige ligging. OC de Pelikaan ligt tegenover het station, zodat uw werknemers, klanten of partners eenvoudig uw locatie kunnen bereiken. Daarnaast beschikt het pand over ruime parkeerplaatsen, zodat u er altijd van verzekerd bent dat u uw auto veilig kunt stallen. U maakt gratis gebruik van de kopieermachine, de beamer en de vergaderruimtes en beschikt onder andere over airco, buitenzonwering, koelkast en vaatwasser in uw kantoor. Daarnaast is er een uitgebreide schoonmaakservice in het pand, zodat uw kantoor er altijd spic en span uitziet. Als kers op de taart heeft u ook een glasvezelverbinding, zodat u altijd van een snelle internetverbinding geniet. Dat is natuurlijk wel zo handig om uw werk goed uit te voeren.

Ontdek de kantoorruimtes zelf

Wilt u ook de mogelijkheden van dit bedrijfspand in Zevenaar ontdekken? Maak snel een afspraak bij dit ondernemerscentrum voor een rondleiding door de verschillende kantoorruimtes. Zo kunt u rustig een keuze maken voor een geschikt bedrijfspand voor uw bedrijf. Ook stelt u direct al uw vragen aan het vriendelijke personeel. Kunt u niet wachten voor uw bezoek aan dit ondernemerscentrum? Bekijk dan het aanbod alvast online om een beeld te krijgen van de kantoren.

https://www.ocdepelikaan.nl/