Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Je kunstkerstboom in stijl

Elk jaar weer is het leuk om de kerstboom te versieren, ook wanneer je een kunstkerstboom hebt is het leuk om deze te versieren.

Wanneer je een kunstboom hebt moet je beginnen met de boom goed in vorm brengen, zet de takken naar boven voor een natuurlijk effect en buig de takken hier en daar zodat het een volle boom wordt. Je kunt ook kiezen voor een kunstkerstboom met lichtjes, hier zijn de lichtjes al aangesloten. Dit is meestal het moeilijkste werkje dus erg fijn als dat al voor je gedaan is.

Kies wanneer je de boom gaat versieren een kleurenschema, je boom ziet er zo samenhangend en compleet uit. Bij het kiezen van de kleur is het wel belangrijk dat het goed bij de rest van je interieur past. Je zou hierbij ook een thema voor je boom kunnen kiezen, voorbeelden hiervan zijn engelen of sneeuwvlokken. Je kunt je kleuren en het thema ook met elkaar combineren.

Behalve kerstballen in effen kleuren kun je ook gaan voor kerstballen die al zijn versiert, ook deze kun je aanpassen aan je kleuren en thema. Rond de kerstdagen worden er veel grote verpakkingen met kerstballen verkocht waar zowel effen als versierde kerstballen in zitten, altijd leuk om een keer zoiets mee te nemen.

Nadat je de lampjes en de kerstballen heb toegevoegd aan de boom is het tijd om leuke slingers en lintjes op te hangen. Dit kun je ook weer allemaal aanpassen aan je kleurenthema en geeft meer sfeer aan je kerstboom. Natuurlijk kun je ook gaan voor een kerstboom met sneeuw, door sneeuwspray toe te voegen geef je de boom een lekker winters effect.

De piek mogen we natuurlijk niet vergeten, dit is het aspect wat je kerstboom helemaal af maakt. Je kunt gaan voor een engel, een ster, een strik of een normale piek. Het is leuk als je piek past bij het thema dat je hebt gekozen voor je kerstboom. Ga naar www.xmasdeco.nl voor de leukste decoratie voor jou kerstboom.

http://www.xmasdeco.nl