Pro Cardvlinders
Image default
Adverteren

Een boot huren in de provincie Groningen

Boot verhuur Groningen

Het verhuren van spullen is erg gemakkelijk voor mensen die bijvoorbeeld een dagje willen varen in Groningen dan zouden ze naar bootverhuur Groningen kunnen gaan. Het verhuren van spullen is het ter beschikbaar stellen van je spullen voor anderen, de mensen die die spullen gebruiken huren dit. Huren is het gebruik van goederen die aan een ander toebehoren in ruil voor een vergoeding, dit kan per uur zijn en per dag. Het meest bekende object wat verhuurd kan worden is een huis of bedrijfspand, ook geld kan gehuurd worden maar zo wordt het niet genoemd, ook kun je voertuigen verhuren meestal betaal je dan een waarborg of onderpand dit is om ervoor te zorgen dat het gehuurde voertuig ook daadwerkelijk terug komt of om beschadigingen mee te bekostigen. Met mooi weer zoeken mensen vaak het water op voor verkoeling, dit kunnen ze doen door bijvoorbeeld een motorboot, zeilboot, surfplank, SUP board, waterfiets, Canadees of een kano te huren of het bezoeken van een strand of andere zwemplekken voor verkoeling.

Welke boten kunnen gehuurd worden?

Bootverhuur Groningen verhuurt in de motorboten een Verano 500 en een Hille Utility 420, verder kun je een zeilboten, starboard surfplanken, SUP boards, waterfietsen, candadese kano’s, en een normale kano huren.

Een Verano 500 is een motorboot die een lengte heeft van 5 meter en een breedte van 1.96 meter. Het motorvermogen kan tot 30pk, maar bij bootverhuur Groningen  is de motor 8pk in deze boot kunnen 6 personen. De Hille Utility 420 heeft een lengte van 4.20 meter en een breedte van 1.80 meter hier zit een 6pk motor aan in deze boot kunnen 4 personen zitten. De starboard surfplank kan worden verhuurd met volledige tuigage voor het windsurfen. Een SUP board is voor het suppen ook wel stand up paddle genoemd het woord zegt het al je staat dan op het SUP board en verplaatst je zelf op het water door te peddelen. De lente van het board zit tussen de 2.5 en de 4.5 meter in. Suppen kan eigenlijk in elke type water, hoge golven, kleine golven of binnen wateren een SUP board is voor 1 persoon. Een waterfiets is een trapboot hij verplaatst zich over het water door een aandrijving die ook op een fiets is toegepast hier kunnen 4 personen in. een Canadese kano heeft zitplaatsen voor 3 personen. Een normale kano heeft een zitplaats voor 1 persoon. Een zeilboot is een boot die zich verplaatst door de wind.

http://www.zeilschoolzuidlaardermeer.nl/bootverhuur/