Pro Cardvlinders
Image default
Woningen

Onze onroerendgoedsite biedt een brede selectie van eigendommenOnze onroerendgoedsite biedt een brede selectie van eigendommen van ontwikkelaars en particuliere eigenaren, hypotheek onroerend goed van banken en organiseert het aantrekken van een hypothecaire lening van banken om uw aankoop te financieren.
De site helpt u bij het navigeren op de onroerendgoedmarkt, bespaart u tijd en maakt het aankoopproces eenvoudig. De site biedt huizen en appartementen aan. Het site-portfolio wordt periodiek bijgewerkt.
De site biedt aanvullende diensten bij de aankoop van onroerend goed en hoogwaardige service.
Een professioneel makelaarskantoor opgericht in 1994. Biedt een zeer grote selectie – appartementen, huizen, villa’s, percelen en commercieel onroerend goed. Volledige juridische ondersteuning van transacties, persoonlijke relatie met de klant, service na verkoop.
Het makelaarskantoor biedt de volgende diensten aan:
– Vastgoeddiensten, aankoop en verkoop van residentieel, voorstedelijk, commercieel onroerend goed
– Gratis consulten.
– Aankoop van onroerend goed
– Legale diensten

Het vastgoedbedrijf biedt zijn klanten een ruime keuze aan vastgoed te koop of te huur voor een jaar of langer tegen gunstige voorwaarden.
Wij bieden: – huisvesting in een nieuw gebouw en op de secundaire markt, evenals commercieel vastgoed;
– objecten gelegen in verschillende steden of buiten de stad;
– objecten in moderne wooncomplexen met het hoogste serviceniveau, etc.
Ons bedrijf werkt samen met de grootste ontwikkelaars, heeft vestigingen in vele steden en betrouwbare partners. Daarom zijn alle eigendommen die we vertegenwoordigen bewezen en van hoge kwaliteit. Door met ons samen te werken, kunt u tegen gunstige voorwaarden onroerend goed van hoge kwaliteit krijgen en zelfs kostbare tijd besparen.

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/