Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

V-bord voor uw winkel laten ontwerpen?

Een vierkante  V-bord is een pakkende manier om jouw reclame goed uit de verf te doen komen. V-borden worden vandaag de dag in allerlei situaties gebruikt waar het nodig is om een tekst of logo op grote schaal weer te geven. Het kan bijvoorbeeld behulpzaam zijn om een V-bord te gebruiken om het te adverteren wanneer een huis te koop staat. In dit geval is het alleen maar mooi meegenomen als iemand voorbij rijdt en het bord ziet staan, want daarna is het mogelijk dat de voorbijganger op zoek gaat naar het merk of logo op het bord en heeft het bedrijf er een nieuwe klant bij.

Waarom een V-bord?

Als je een bericht hebt wat door zo veel mogelijk mensen moet worden gezien, zij het een advertentie of een ander soort bericht van welke orde ook, is een V-bord een mooi idee, want het grijpt de aandacht. Vooral als het bord bijvoorbeeld op lange poten staat en dus ook vanuit de hoogte kan worden gezien, bijvoorbeeld door mensen die op hun balkon staan en over hun straat uitkijken. Maar zelf laag bij de grond is een dergelijk bord heel goed te zien, vooral als er felle kleuren en grote letters in een pakkend lettertype worden gebruikt voor het desbetreffende bord.

Veelzijdigheid

Een V-bord wordt vaak ook gebruikt om zijn veelzijdigheid. Letterlijk wil dit zeggen dat een plat bord alleen maar vanuit een bepaalde hoek kan worden bekeken en buiten die hoek niet te zien is. Als je bijvoorbeeld pal naast een compleet plat bord staat, zie je voor je eigen idee alleen maar een platte lijn. Het verschil als je een V-bord gebruikt is dat de hoek veel breder is waarin mensen kunnen staan, lopen of rijden en nog steeds het bord goed kunnen zien.