Pro Cardvlinders
Image default
Bedrijven

Een effectieve behandeling voor rimpels

Er zijn maar weinig dingen zeker in het leven, maar ouder worden doen we allemaal. Nu komt ouderdom natuurlijk volgens het gezegde met wijsheid, maar helaas komt ouderdom ook met rimpels. Gelukkig is dat niks dat een goede fillers behandeling niet kan oplossen. 

Fillers zijn multi inzetbaar, maar worden voor een aantal doelen het vaakst in gezet. Zo zijn fillers, zoals de naam al doet vermoeden, natuurlijk bij uitstek geschikt voor het opvallen van rimpels. De vuistregel is eigenlijk dat voor alles boven de neus botox wordt gebruikt en onder de neus wordt alles gevuld met fillers. Fillers hebben namelijk, anders dan botox, geen verlammende werking op de spieren en zorgen er enkel voor dat de huid weer wat mooier wordt uitgevuld. Bij een jonge huid, zeg tot ongeveer 30 jaar, vindt dit proces continue plaats en is de huid mooi en rimpelloos. Echter wanneer we ouder worden, doet ons lijf dit niet meer zelf en kunnen er (diepe) rimpels ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de neuslippenplooi en de zogenaamde hamsterwangetjes. Dit is gelukkig allemaal goed en eenvoudig te verhelpen met een behandeling met fillers. Ook de mond kan eventueel worden opgevuld met fillers. Denk hierbij aan het opvullen van de onder- of de bovenlip, maar ook aan het opvullen van de huid boven de lip, waar soms een soort harmonica-effect optreedt. Ook dit probleemgebied is goed te behandelen met fillers.

Het is belangrijk dat je zorgt dat je lekker in je vel zit, zeker als je wat ouder wordt. Je hoeft niet toe te geven aan zaken zoals rimpels en overgewicht. De rimpels zijn zoals je hebt gelezen goed op te lossen met fillers, en het overgewicht kan bijvoorbeeld worden aangepakt met een speciaal op jouw wensen en lijf afgesteld afslankpakket. Zo verlies je snel en eenvoudig die extra’s kilo’s.

http://www.clinic63.nl